Меморіал Макарова: «Динамо-2» достроково виходить до чвертьфіналу

Меморіал Макарова: «Динамо-2» достроково виходить до чвертьфіналу

Наближається до завершення груповий турнір Меморіалу Макарова, який проходить у ці дні в манежі заміської бази в Конча-Заспі. Матчі проводяться практично щодня, і сьогодні відбулися поєдинки четвертого туру.

«Динамо-2» практично вирішило задачу виходу до чвертьфіналу, набравши в перших трьох матчах максимум очок. Проте, і в сьогоднішньому матчі проти «Зеніту» з Боярки підопічні Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева святкували впевнену перемогу.

Дебют матчу пішов на «знайомство» із суперником. А вже в середині тайму «Динамо-2» повело в рахунку. Коркішко по лівому флангу втік від захисника, увійшов до штрафного майданчика і завдав удару в ближній кут з-під суперника. А буквально через п'ять хвилин той же Коркішко зробив дубль, вдало зігравши в штрафному майданчику після розиграшу кутового.

Після цього динамівці дозволили супернику скоротити різницю в рахунку, але на останній хвилині першого тайму все ж таки відновили різницю в два м'ячі. Це Дедечко, прийнявши м'яча після забросу з флангу, красивим ударом з-за меж штрафного направив круглого в праву від воротаря «дев'ятку». В другому таймі, незважаючи на достатню кількість голевих моментів, підопічні Литовченка і Калитвинцева обмежилися лише одним м'ячем. Відзначився Гармаш, який замкнув простріл Шевчука з правого флангу.

Відзначимо також, що поєдинок «Динамо-2» відвідав тренерський штаб національної збірної у складі головного тренера Олексія Михайличенка та двох його помічників – Володимира Веремеєва та Вадима Євтушенка.

«Динамо-2» – «Зеніт» (Боярка) – 4:1


«Динамо-2» (перший тайм):
Ситников, Бутенін, Новак, Шитов, Тотадзе, Дедечко, Рибалка, Імедашвілі, Герасим'юк, Коркішко.

«Динамо-2» (другий тайм): Бойко, Кушніров, Парцванія, Родіна, Люлька, Петров (Довгий, 75), Морозенко, Гармаш, Д.Єременко, Шевчук, Сокол (Фароян, 75).

Голи: Коркішко (26, 32), Дедечко (45), Гармаш (49) – Рудюк (38).

Молодіжний склад «Динамо» зіграв унічию з достатньо міцною командою – ФК «Макаров». Незважаючи на перевагу на полі, підопічні Володимира Мунтяна не змогли реалізувати свої моменти. Таким чином, набравши чотири очки в групі, динамівська молодь зберігає шанси на вихід до плей-офф. Для цього нашій команді необхідно в останньому турі обігрувати МАУП.

«Динамо» (молодіжний склад) – ФК «Макаров» – 0:0

«Динамо» (молодіжний склад):
Кичак, Голенков (Сердюк, 47), Прилєпов, Логінов, Менжега, Пархоменко (Роже, 30), Оздоєв, Чепілов (Боровець, 70), Назарчук (Щедрий, 70), Макаренко (Рябий, 50; Гриппа, 70), Малин.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер