Меморіал Макарова: «Динамо-2» обігрує одноклубників

Меморіал Макарова: «Динамо-2» обігрує одноклубників

Сьогодні на турнірі Макарова був другий ігровий день. У центральному матчі групи «В» зустрічалися дві динамівські команди – молодіжний склад і «Динамо-2».

Вже на третій хвилині одна з перших атак представника першої ліги привела до взяття воріт. Це Денис Гармаш вдало вийшов до воріт і переграв Кичака, відправивши м'яча повз голкіпера. Гольовий почин партнера підтримав на 17-й хвилині Сергій Шевчук, якого партнери вивели на хорошу ударну позицію. Незважаючи на зусилля захисників і воротаря молодіжної команди, під кінець півгодини гри їм довелося знову виймати м'яча із сітки. Цього разу свій гольовий актив поповнив Дмитро Коркішко, який завершив затяжну атаку «Динамо-2» блискучим ударом у дальній кут.

Але резервісти не опускали руки і робили все можливе, щоб створити небезпечні моменти біля воріт номінальних суперників. Утім, після ударів Білала, Макаренка і Малина м'яч летів або вище воріт, або його ловив Бойко. Підопічні Володимира Мунтяна не уникнули б розгрому, якби молодіжна команда на 69-й хвилині зусиллями Євгена Макаренка не заробила пенальті, який сам постраждалий і реалізував.

Таким чином, «Динамо-2» у двох матчах досягає стовідсоткового результату. А от динамівська молодь поки що розчаровує, не заробивши в двох матчах жодного очка.

Володимир Мунтян (тренер молодіжної команди «Динамо»):

- Жартома ми назвали цей матч динамівським «дербі», але насправді сьогоднішній поєдинок – зовсім не «дербі», адже ми грали з нашими товаришами і колегами. Зараз на перегляді в нашій команді знаходиться велика група гравців, багато з яких сьогодні вперше вийшли на поле у складі молодіжної команди. Тому змагатися із «Динамо-2», в якого дуже хороший підбір гравців, які багато років працюють разом, нам важко. Вони значно краще розуміють один одного і швидше набирають ігрову форму. Нам же ще доведеться провести якісний відбір футболістів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер