Меморіал Макарова. «Динамо» (молодь) іде у відрив

Меморіал Макарова. «Динамо» (молодь) іде у відрив

Незважаючи на це, динамівці вийшли на гру достатньо зібраними й сконцентрованими, адже окрім турнірного результату, перед командою стоїть завдання добре підготуватися до весняної частини сезону, а перед молодими футболістами з U-19 – проявити себе й потрапити до молодіжної команди.

Вже на перших хвилинах динамівці підтвердили серйозність своїх намірів. Цибульник, Єфремов та Лазарович розіграли чудову комбінацію, в завершальній стадії якої останній не залишив шансів воротарю впевненим ударом зліва.

Втім, «Дніпро», незважаючи на свій аматорський статус, спромігся зібратися та зрівняти рахунок. Влучним ударом відзначився Омельянов, спрямувавши м'яча в дальній від себе кут від лівого кута воротарського майданчика.

Протягом тайму підопічні Олександра Хацкевича вели гру, домінували на полі й створили достатньо можливостей, щоб вийти вперед. Особливою активністю відзначався Савченко. Спочатку він спрямував м'яча повз ворота зі штрафного, очевидно, пристрілювався, оскільки вже в наступній атаці реабілітувався, коли отримав м'яча на лівому фланзі й блискучим ударом спрямував сферу в дальній нижній від себе кут.

Перевага динамівців була беззаперечною, із завидною регулярністю воротам загрожували все той же Савченко, Єфремов, Панфілов.

Після перерви склад «біло-синіх» оновився. Тепер головною загрозою воротам «Дніпра» стали Тищенко та Яремчук. Максим трохи схибив, пробиваючи по воротах із гострого кута, а удар Романа з лівого кута воротарського майданчика взяли на себе захисники.

Втім, відзначитися вдалося не лише їм двом. На дальній удар вирішився Харатін. Узяв участь капітан динамівців і в гольовій комбінації, коли віддав чудову передачу на вільного Тищенка. Вихід віч-на-віч із воротарем Максим реалізував впевнено й холоднокровно.

«Дніпро» знітився, а динамівці продовжували створювати проблеми захисту суперника. Блискучим ударом довів рахунок до великого Полегенько, а розгром оформив влучним «пострілом» Яремчук.

За 10 хвилин до фінального свистка суперник не за правилами обійшовся із Тищенком у власному штрафному майданчику, й вирок судді у вигляді пенальті чітко реалізував капітан команди та штатний пенальтист Харатін. А за хвилину сьомий гол записав на свій рахунок Пограничний, якого необачно залишили на самоті у штрафному майданчику.

Таким чином, підопічні Олександра Хацкевича повторили досягнення «Динамо-2», гравці якого двома годинами раніше також забили у ворота суперника сім м'ячів. Тільки пропустили резервісти на один гол менше.

XVIII Меморіал Макарова. Група «А». 4-й тур

21.01.2013. «Динамо» (молодь) – «Дніпро» (Київ) – 7:1 (2:1)

Склад «Динамо» (молодь):

(1-й тайм): Бущан, Сухомлинов, Васильєв, Болденков, Нагорний, Савченко, Цибульник, Єфремов, Лазарович, Панфілов, Каверін

(2-й тайм): Вайло, Чумак, Никитюк, Тищенко, Кузик (Пограничний, 77), Яремчук, Процишин (Вацеба, 68), Шевчук, Ковтун, Полегенько (Нечай, 77), Харатін.

Голи: Нагорний (12), Савченко (38), Тищенко (62), Полегенько (66), Яремчук (67), Харатін (80, з пен.), Пограничний (81) – Омельянов (25).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер