Меморіал Макарова: динамівска молодь виходить до чвертьфіналу

Останній матч у груповому турнірі Меморіала Макарова провів молодіжний склад «Динамо». Здобувши три перемоги в попередніх матчах, підопічні Володимира Мунтяна достроково забезпечили собі вихід до плей-оф, і поєдинок останнього туру проти молодіжного складу «Оболоні» був лише формальністю.

Можливо, цей факт і зіграв злий жарт із нашими хлопцями, оскільки після першого тайму рахунок був 0:2. У перерві Владимир Мунтян провів «виховну» роботу зі своїми підопічними, результат якої побачили вже в дебюті другої половини матчу. Артем Щедрий по місцю правого інсайда увірвався до штрафного майданчика суперника і влучно пробив у дальній кут. Зрівняти рахунок вдалося Віталію Рябушку, який пробив у кут з лінії штрафного майданчика після скидки Прокипчука. На третій переможний гол у динамівців, на жаль, сил не вистачило.

Проте, навіть нічия дозволила команді Володимира Мунтяна посісти перше місце в групі і тепер чекати на суперника по чвертьфіналу. Свій матч динамівці проведуть у суботу.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Оболонь» (молодіжний склад) – 2:2 (0:2).

«Динамо» (молодіжний склад):
Рудько, Лещенко, Шкаврон, Логінов, Лапушенко, Долгій (Кохія, 60), Боровець (Момотенко, 65), Щедрий, Макаренко, Стретович (Каряка, 46), Іванющенко (Рябушко, 46).

Голи: Щедрий (47), Рябушко (70) – Вишняк (18), Месхія (23).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер