Меморіал Макарова: динамівські «академіки» наостанок перемагають

Втративши всі шанси на вихід із групи, «Динамо-Академія» в останньому турі групового турніру Меморіала Макарова здобула перемогу. Жертвою підопічних Юрія Єськіна і Павла Неверова став «Зеніт» із Боярки.

Незважаючи на те, що наші хлопці пропустили першими на 10-й хвилині, їм вдалося проявити характер. Вже через п'ять хвилин рахунок став рівним – Антон Братков вдало підключився на розиграш стандарту. Під кінець першого тайму В’ячеслав Панфілов вивів «академіків» уперед, з лінії воротарського майданчика замкнувши подачу Левченка з правого флангу. А ледь розпочалася друга половина матчу, Денис Балан обіграв на фланзі опонента і прострілив від лицьової лінії, а той же Панфілов ударом з близької відстані оформив дубль, встановивши остаточний рахунок у матчі.

Старший тренер «Динамо-Академії» Юрій Єськін дав високу оцінку грі своїх підопічних на Меморіалі Макарова, які програли за всіма статтями лише вінницькій «Ниві» (0:2). «Участь на турнірі стала корисним досвідом для хлопців, для яких, нагадаємо, цей рік є випускним. У матчах із досвідченішими суперниками вони перевірили свій рівень, і я вважаю, що подібний іспит витримали», – резюмував Юрій Петрович.

«Динамо-Академія» – «Зеніт» – 3:1 (2:1).

«Динамо-Академія»:
Ткаченко, Балан (Лева, 87), Войцеховський (Трубочкін, 73), Акубардія, Сухомлинов (Білошевський, 80), Братков, Скакун (Єфремов, 78), Дзюбинський (Євич, 83), Левченко (Котляр, 74), Панфілов, Тотовицький (Пивовар, 66).

Голи: Братков (15), Панфілов (38, 47) – Мазур (10).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер