Меморіал Макарова: динамівський фінал

Меморіал Макарова: динамівський фінал

Сьогодні на Меморіалі Макарова був день півфіналів. Спочатку на поле динамівського манежу вийшли «Динамо-2» та ФК «Макаров».

Динамо-2 провело весь поєдинок за великої переваги. Втім, у першому таймі підопічним Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева лише одного разу вдалося поцілити у ворота суперника – точним ударом відзначився Денис Дедечко, замкнувши на дальній стійці навіс із правого флангу.

В другій половині матчу пристрасті розпалилися, що вилилося в обопільне вилучення за бійку між Денисом Гармашем і футболістом ФК «Макаров». Втім, на участі Гармаша у фіналі це не позначиться, оскільки після матчу вилучення Дениса було визнане помилковим: гравець "Макарова" першим ударив динамівця рукою, після чого була повторна спроба удару.

Незабаром динамівці подвоїли свою перевагу в рахунку, коли Сергій Шевчук вискочив до воріт після пасу Морозенка і легко переграв воротаря. Все, на що спромоглися макарівці, – це гол престижу. Удар у нападника номінальних гостей вийшов добротним, Бойко ж свою команду врятувати не зміг. Втім, до фінального свистка рахунок не змінився, і «Динамо-2», вигравши всі поєдинки на турнірі, вийшло до фіналу.

"Динамо-2" – ФК "Макаров" – 2:1

"Динамо-2": Бойко, Шитов (Люлька, 46), Родіна, Парцванія (Новак, 46), Кушніров, Тотадзе, Дедечко (Петров, 46), Герасим’юк (Д.Єременко, 46), Рибалка (Морозенко, 46), Сокол (Коркішко, 46), Шевчук.

Голи: Дедечко (40), Шевчук (73) – Руденко (79).

Вилучення: Гармаш (65).

* * *

Не менш напруженим виявився поєдинок молодіжного складу «Динамо» з «Арсеналом» із Білої Церкви. Щоправда, обійшлося без вилучень, але глядачі, які зібралися подивитись матч, явно не нудьгували.

У першому таймі підопічні Володимира Мунтяна грали достатньо непогано, поки були свіжими. Все ж таки, непростий графік позначається – за короткий період часу команда провела шість матчів. На 7-й хвилині Білала відкрив рахунок, замкнувши передачу Макаренка. Втім, піти на перерву, ведучи в рахунку, в динамівців не склалося – «каноніри» за кілька хвилин до свистка зрівняли рахунок.

У другому таймі «Динамо» грало переважно від оборони. Хоча моменти виникали біля воріт обох команд, змінити рахунок нікому так і не вдалося. У серії ж пенальті більш вдалими виявилися підопічні Володимира Мунтяна. Динамівці свої спроби реалізували (Пархоменко, Коваленко, Сердюк, Прокипчук), а от два удари білоцерківців стали здобиччю Артема Кичака, який і вивів команду до фіналу!

"Динамо" (молодіжна команда) – "Арсенал" (Біла Церква) – 1:1

"Динамо":
Кичак, Сокуренко, Рижук, Прилєпов, Менжега (Назарчук, 46), Оздоєв (Довгій, 77), Пархоменко, Білала (Сердюк, 46), Макаренко (Прокипчук, 74), Чепілов (Коваленко, 61), Малин (Рябий, 83).

Голи: Білала (7) – Степанюк (41).

Серія пенальті – 4:2

Таким чином, у фіналі зустрінуться два представники «Динамо». Нагадаємо, що в рамках групового турніру вони вже зустрічалися, і тоді «Динамо-2» святкувало перемогу з рахунком 3:1. Але фінал – це фінал, і ніхто поступатися не збирається. Відзначимо, що вирішальний поєдинок відбудеться 27-го січня, початок о 13:00. Місце зустрічі – манеж бази в Конча-Заспі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер