Меморіал Макарова: дубль Хльобаса виводить «Динамо» до півфіналу

Меморіал Макарова: дубль Хльобаса виводить «Динамо» до півфіналу

Молодіжна команда «Динамо», впевнено перегравши представника другої ліги, «Єдність» із Плисок, вийшла до півфіналу Меморіалу Макарова.

Як і в попередньому матчі на турнірі, проти «Десни» з Чернігова, перемогу «біло-синім» забезпечили влучні удари Хльобаса та Савченка. Цього разу Дмитро відзначився «дублем», причому оформив його за три хвилини! Спочатку нападник вдало розпорядився м’ячем, який відскочив від захисників, у дотик спрямувавши сферу до сітки, а незабаром сам обіграв опонента та з лінії штрафного майданчика подвоїв рахунок.

Після перерви підопічним Олександра Хацкевича вдалося зміцнити свою перевагу. Савченко видав черговий шедевр – цього разу Олексій змістився з правого флангу та з лівої ноги спрямував м’яча точно в дальню дев’ятку. Під завісу поєдинку динамівці дозволили супернику забити м’яч престижу – із пенальті відзначився Гаврильченко, але не більше того.

У півфіналі, який відбудеться в понеділок, 23-го січня, підопічні Олександра Хацкевича зустрінуться зі знайомим за Меморіалом Макарова «Арсеналом» із Білої Церкви. Нагадаємо, на стадії групового турніру «біло-сині» поступилися «канонірам» із рахунком 0:2. Початок матчу о 15:00. Матч пройде в манежі клубної бази в Кончі-Заспі, запрошуються всі бажаючі.

«Динамо» (молодь) – «Єдність» (Плиски) – 3:1 (2:0).

«Динамо» (молодь):
Бущан, Трубочкін (Акубардія, 65), Братков, Ягодинський, Чорноморець (Балан, 78), Цибульник (Васильєв, 78), Савченко (Мельничук, 82), Боровик (Карп, 32), Султанов (Маїк, 73), Раджабов, Хльобас.

Голи: Хльобас (13, 16), Савченко (58) – Гаврильченко (87, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер