Меморіал Макарова: два м'ячі за дві хвилини

Меморіал Макарова: два м'ячі за дві хвилини

Другий матч на Меморіалі Макарова склався для динамівців більш вдало, ніж перший. «Оболонь», двічі обігравши підопічних Олександра Хацкевича в нинішньому чемпіонаті, багато зробила для перемоги і цього разу. Пивовари забили першими: на 23-й хвилині Гончар метрів із 25-ти поцілив точно в кут воріт Бущана.

Протягом першого тайму номінальні гості намагалися налагодити гру, і незабаром їм вдалося це зробити. Результат не змусив себе довго чекати. Вирішальними стали останні хвилини першої половини зустрічі. Спочатку Боровик ударом здалеку спрямував м’яча до сітки, але трохи раніше арбітр зафіксував офсайд. Утім, уже в наступній атаці Олександру все ж таки вдалося домогтися свого – він скористався гарною поперечною передачею новачка команди Карпа, вирішившись на дальній удар метрів із 30-ти, і не помилився – м’яч опинився в куті воріт!

Не давши супернику схаменутися, менш ніж за хвилину нашу команду вивів уперед Панфілов: рикошет дезорієнтував воротаря, і м’яч опинився в сітці. Відразу арбітр дав свисток на перерву.

У другому таймі Олександр Хацкевич подивився у справі багатьох новачків. Гра була трохи сумбурною, але футболісти, які вийшли на поле, змогли зберегти переможний результат.

Олександр ХАЦКЕВИЧ, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Як і планували, в перших двох матчах ми задіяли всіх хлопців, які перебувають у нас на перегляді. Вже отримали уявлення про кожного з них. Хтось продовжить виступати в турнірі, хтось поїде. Про це скажу їм завтра. Що стосується безпосередньо гри, в першому таймі вона була непоганою, хлопці створили багато моментів, але після відпустки приціл трохи збився. Після перерви хлопці також старалися, грали з бажанням, але емоцій було більше, ніж розсудливості. У футбол потрібно грати головою, необхідно думати на футбольному полі. До турніру Макарова ми цілеспрямовано не готувалися, розглядаємо його як підготовчий та ознайомчий етап. Ті хлопці, які приїжджають на перегляд, мають не підігрувати, а грати.

«Оболонь» (молодь) – «Динамо» (молодь) – 1:2 (1:2)

«Динамо» (молодь, 1-й тайм):
Бущан, Трубочкін, Рябов, Братков, Акубардія, Боровик, Савченко, Карп, Хльобас, Шабала, Панфілов.

«Динамо» (молодь, 2-й тайм): Ткаченко, Балан, Братков, Ягодинський, Чорноморець, Сердюк, Цибульник, Султанов, Раджабов, Могилецький, Маїк.

Голи: Гончар (23) – Боровик (44), Панфілов (45).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер