Меморіал Макарова: дві команди в півфіналі

Меморіал Макарова: дві команди в півфіналі

В п'ятницю на Меморіалі Макарова відбулися чвертьфінальні матчі. Обидві динамівські команди без зусиль впоралися зі своїми суперниками та впевнено пройшли до півфіналу.

«Динамо-2» розгромило «Інтер» (Фурси), не залишивши каменя на камені від суперника – 8:1. Комфортну для себе перевагу динамівці забезпечили ще до перерви. «Інтер» намагався нав'язати свою гру лише в перші дев'ять хвилин. А потім розгром розпочав Кирило Петров, який після передачі з правого флангу потужним ударом з лінії штрафного майданчика увігнав м'яча в правий кут. Після цього перевага господарів питань не викликала.

На 24-й хвилині Шевчук заробив пенальті і сам його реалізував, розвівши м'яча і воротаря по різних кутах – 2:0. Незабаром Петров довів рахунок до великого, а все інше було справою техніки. Денис Гармаш ударом з меж штрафного робить результат 4:0, зробив свій внесок до загальнокомандного успіху і Дмитро Коркішко, який вміло реалізував вихід віч-на-віч із воротарем. А ще через 10 хвилин Петров віддав чудовий пас на Дмитра, той підбіг до воріт, викотив м'яча на Рибалку, і Сергій без зусиль поцілив у дальній нижній кут.

Лише після цього підопічні Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева трохи розслабилися і дозволили супернику забити гол престижу. На 68-й хвилині Скоба, скориставшись з помилки Імедашвілі, влучним ударом поцілив у ворота Бойка. Але останнє слово все ж таки залишилося за динамівцями. Рибалка красиво перекинув м'яча через воротаря з меж штрафного – 7:1, а красиву крапку в матчі поставив Денис Дедечко.

«Динамо-2» Київ – «Інтер» Фурси - 8:1.

«Динамо-2» (перші 60 хвилин): Бойко, Люлька, Родіна, Новак, Кушніров, Петров, Гармаш, Д.Єременко, Шевчук, Сокол (Рибалка, 46), Коркішко.

«Динамо-2» (останні 30 хвилин): Бойко (Ситников, 70), Довгій, Бутенін, Парцванія, Шитов, Дедечко, Імедашвілі, Герасим’юк, Рибалка, Коркішко (Фароян, 76), Шевчук (Тотадзе, 73).

Голи: Петров (9, 28), Шевчук (24), Гармаш (38), Коркішко (47), Рибалка (58, 82), Дедечко (85) – Скоба (68).

 

* * *


Із скромнішим рахунком, але не менш упевнено переграли своїх опонентів підопічні Володимира Мунтяна. Перший тайм став бенефісом Атанаса Чепілова. В перші хвилини матчу суперники придивлялися один до одного, і аж до 12-ї хвилини на полі йшла позиційна боротьба. Після цього ініціативу в свої руки взяв Чепілов. Спочатку він вийшов віч-на-віч і перекинув м'яча через воротаря – 1:0, через три хвилини знову завершив атаку в такий же спосіб, а незабаром змусив капітулювати воротаря суперника після дальнього удару.

Наприкінці першого тайму зачин динамівців збільшив Шкавро, який вбив м'яча головою у ворота після подачі кутового Сердюком – 4:0! А після перерви двічі відзначився Рябий, який підключився до атак і успішно замкнув простріли з флангів. Між голами Руслана встиг відзначитися футболіст ДЮСШ-15, якому ударом головою вдалося відіграти один м'яч.

«Динамо» (молодіжний склад) – ДЮСШ №15 – 6:1

«Динамо» (молодіжний склад): Кичак (Пославський, 46), Сокуренко (Рябий, 46), Прилєпов (Шкавро, 37), Рижук, Менжега (Назарчук, 46), Оздоєв (Довгій, 46), Пархоменко (Прокипчук, 35; Чаус, 65), Білала (Канделакі, 50), Макаренко (Коваленко, 30), Чепілов, Малин (Сердюк, 35).

Голи: Чепілов (12, 15, 20), Шкавро (45), Рябий (49, 77).

Нагадаємо, що півфінальні матчі відбудуться 25-го січня в манежі динамівської бази. Поєдинок «Динамо-2» – ФК «Макаров» розпочнеться о 12.30, а «Динамо» (молодіжний склад) – «Арсенал» (Біла Церква) – о 14.30. Запрошуються всі охочі підтримати динамівські команди на шляху до фіналу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер