Меморіал Макарова: подвійна перемога динамівців

Меморіал Макарова: подвійна перемога динамівців

У понеділок на турнірі Макарова кожна з команд провела свої треті матчі. Цей ігровий день виявився вдалим для обох динамівських команд, які змогли здобути перемоги над своїми суперниками.

«Динамо-2» зустрічалося із «Нафкомом» з Броварів. Підопічні Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева не мали особливих проблем із суперником, упевнено обігравши його з рахунком 2:0. На 11-й хвилині Денис Дедечко відкрив рахунок, забивши свій другий м'яч на турнірі. Подвоїти перевагу вдалося Сергію Шевчуку на 55-й хвилині: після пасу з глибини поля Сергій із правого флангу увійшов до штрафного майданчика і відправив м'яча точно в ближню «дев'ятку». Упродовж гри динамівці володіли перевагою, але багато моментів не змогли реалізувати. Проте, узгоджені дії футболістів дозволили другій динамівській команді здобути вже третю перемогу на турнірі.

- Ми будемо прагнути виграти турнір, – сказав після гри асистент тренера «Динамо-2» Сергій Шматоваленко. – Але говорити про переможця завчасно, адже все ще попереду.

«Динамо-2» – «Нафком» (Бровари) – 2:0

«Динамо-2» (перший тайм):
Бойко, Родіна, Парцванія, Шитов, Герасим’юк, Шевчук, Довгій, Сокол, Рибалка, Калитвинцев, Дедечко.

«Динамо-2» (другий тайм):
Бойко, Кушніров, Бутенін, Новак, Люлька, Петров, Д.Єременко, Гармаш, Морозенко, Шевчук, Коркішко.

Голи: Дедечко (11), Шевчук (55).

 

* * *

Досягла успіху і команда Володимира Мунтяна. Кожний із таймів матчу проти «Зеніту» з Боярки закінчився з однаковим рахунком – 2:1. У першому таймі відзначився Білала, який на 11-й хвилині реалізував пенальті, призначений за порушення правил проти Малина. А за хвилину чергова швидка атака динамівців закінчилася другим взяттям воріт. Чепілов увірвався до штрафного майданчика з правого флангу, відпасував трохи назад під удар Малину, але удар Михайла з 8-ми метрів воротар парирував. Утім, першим на підборі виявився Макаренко і добив м'яча в сітку – 2:0. За дві хвилини до перерви Рудюк зміг скоротити відставання в рахунку, пробивши з лінії штрафного майданчика точно в кут.

У другому таймі вдалося відзначитися Малину. Оздоєв по лівому флангу дійшов до лицьової лінії і прострілив на Михайла, і нападник зблизька поцілив у ворота суперника. А всі питання про переможця зняв Роже. Динамівцям вдалася швидка комбінація по центру, в завершенні якої камерунець увірвався до штрафного майданчика і вміло перекинув воротаря. Втім, завдяки голу Варуса «Зеніту» вдалося уникнути розгромної поразки.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Зеніт» (Боярка) – 4:2

«Динамо» (молодіжний склад):
Пославський (Кичак, 46), Пінчук (Коваленко, 37), Прилєпов, Логінов (Чаус, 80), Назарчук (Александрович, 70), Пархоменко (Рябий, 46; Канделакі, 82), Чепілов (Сокуренко, 75), Макаренко (Козлов, 66), Сердюк (Оздоєв, 46), Білала (Роже, 46), Малин (Гриппа, 65).

Голи: Білала (21, з пен.), Макаренко (22), Малин (60), Роже (80) – Рудюк (43), Варус (86).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер