Меморіал Макарова: фатальний пенальті

Меморіал Макарова: фатальний пенальті

Молодіжна команда «Динамо» зазнала поразки у стартовому матчі традиційного січневого турніру – Меморіалу Макарова. Підопічні Олександра Хацкевича поступилися другій команді «Єдності», яка виступає в чемпіонаті України серед аматорів.

У складі «біло-синіх» як у першому, так і в другому таймі на поле вийшло багато нових футболістів і, звичайно, особливої зіграності хлопці не продемонстрували. Пропустили динамівці вже в дебюті першого тайму, коли за порушення правил Бущаном арбітр призначив пенальті, а футболіст «Єдності» реалізував його. Надалі підопічні Олександра Хацкевича володіли перевагою, але ані дальні удари у виконанні Савченка, Єфремова та Боровика, ані активність Раджабова дивідендів у вигляді забитих м’ячів не принесли.

Наступний матч «біло-сині» проведуть завтра проти молодіжної команди «Оболоні», в якої можуть взяти реванш за дві поразки в нинішньому сезоні в чемпіонаті. Початок – о 15:00.

Олександр ХАЦКЕВИЧ, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Слово «результат» на Меморіалі Макарова для нас неактуальне. У нас на даний момент 29 футболістів, хлопці, які перебувають на перегляді, в основному 1995 року народження. Ми працюємо лише три дні після відпустки, і даний турнір розглядаємо виключно у плані перегляду потенційних новачків, які можуть бути корисними нам надалі, щоб потім уже цілеспрямовано готуватися до поновлення чемпіонату.

Що стосується гри, то ми володіли перевагою, але суперник покарав нас чи не за єдину припущену помилку. Зрозуміло, що про зіграність складу, який вийшов у першому таймі, говорити не варто, але ті моменти, які виникали після перерви, необхідно реалізовувати. Але зараз ми не дивимося на це. Найголовніше – у хлопців є бажання. По другому тайму було помітно, що ті хлопці, з якими ми працюємо протягом останнього року, показують футбол, що відрізняється від того, який ми бачили в першому.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Єдність-2» (Плиски) – 0:1 (0:1).

«Динамо» (молодіжний склад, 1-й тайм):
Бущан, Сумеліді, Трубочкін, Рябов, Акубардія, Цибульник, Савченко, Лазарович, Фароян, Маїк (Сердюк, 38), Шабала.

«Динамо» (молодіжний склад, 2-й тайм): Ткаченко, Балан, Братков, Ягодинський, Мельничук, Боровик, Єфремов, Карп, Могилецький, Раджабов, Панфілов.

Гол: Гавриленко (12, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер