Меморіал Макарова: Кубок у «Динамо-2»

Меморіал Макарова: Кубок у «Динамо-2»

Динамівське дербі у фіналі Меморіала Макарова викликало величезний інтерес у глядачів, яких зібралося незвично багато в манежі динамівської бази в Конча-Заспі. Уважними спостерігачами поєдинку стали президент Федерації футболу України Григорій Суркіс та президент «Динамо» Ігор Суркіс.

З перших хвилин ініціативою заволоділи підопічні Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева. І вже на 12-й хвилині Гармаш на лівому фланзі отримав пас із центра поля, після чого красивим ударом відправив м'яча до сітки – 1:0. Незабаром міг відзначитися Морозенко, який красиво обігрався із Шевчуком і пробив низом із 12-ти метрів, але Кичак виявився на місці. А вже через шість хвилин Коркішко подвоїв перевагу своєї команди. Дмитро прийняв м'яча в 17-ти метрах від воріт і поцілив у лівий нижній кут – 2:0. Ще за кілька хвилин неабиякий дріблінг у чужому штрафному майданчику продемонстрував Шевчук. Обійшовши захисників, він завдав прицільного удару, але тепер уже блискуче зреагував Кичак і відбив м'яча, як і після удару Морозенка кількома секундами раніше. Молодіжна команда відповіла ударом Малина з лівого флангу, але неточно.

Після низки замін у складах обох команд в другому таймі гра трохи вирівнялася, але небезпечні моменти як і раніше виникали біля воріт команди Владимира Мунтяна. Один із них призвів до голу. Коркішко підставив ногу після удару Рибалки, але секундою раніше арбітр зафіксував офсайд. Та все ж м'яч побував ще раз у сітці воріт Кичака. На 84-й хвилині голкіпер збив у своєму штрафному майданчику Дедечка, і арбітр вказав на «позначку». Виконувати вирок узявся сам постраждалий. Кичак напрям польоту м'яча вгадав, але врятувати команду не зміг. Таким чином, здобувши впевнену перемогу, «Динамо-2» стало володарем Кубка Макарова-2009.

Після матчу переможці та фіналісти турніру отримали медалі, пам'ятні подарунки і Кубок з рук дружини легендарного воротаря Людмили Михайловської, дочки Анастасії, віце-президента Федерації футболу України Бориса Воскресенського, а також одноклубників Олега Олександровича: Олега Базилевича, Андрія Біби, Володимира Трошкіна, Анатолія Сучкова та Валерія Самохіна.

Найкращим воротарем турніру, на думку експертів, був визнаний голкіпер «Динамо-2» Денис Бойко, якому вручили приз імені Олега Макарова.

«Динамо-2» – «Динамо» (молодіжний склад) – 3:0

«Динамо-2»: Бойко, Новак, Родіна (Бутенін, 46), Парцванія (Шитов, 46), Кушніров, Петров (Герасим’юк, 58), Гармаш, Морозенко (Рибалка, 64), Д.Єременко (Дедечко, 58), Коркішко, Шевчук (Сокол, 60).

«Динамо» (молодіжний склад):
Кичак, Сокуренко, Прилєпов, Рижук, Менжега (Назарчук, 30), Оздоєв (Прокипчук, 58), Пархоменко (Долгій, 55), Білала (Коваленко, 33), Макаренко (Коваль, 46), Малин (Рябий, 39; Канделакі, 71), Чепілов (Сердюк, 33).

Голи: Гармаш (12), Коркішко (18), Дедечко (84, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер