Меморіал Макарова: молодь бере приклад із старших товаришів

Меморіал Макарова: молодь бере приклад із старших товаришів

Вдало завершився для динамівських команд останній тур групового турніру на Меморіалі Макарова, який проходить у ці дні в манежі динамівської бази.

Свою чергову, п'яту за ліком, перемогу здобули підопічні Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева, яким вдалося обіграти ФК «Макаров» з рахунком 2:0. В першій половині зустрічі динамівці створили чимало голевих моментів біля воріт суперника, але використати їх не вдалося. Незважаючи на це, перевага номінальних гостей відчувалася впродовж всього поєдинку.

Після перерви голи на свій рахунок записали Євген Морозенко та Ярослав Сокол. На 64-й хвилині «Динамо» розіграло хорошу комбінацію в середині поля, в результаті якої Морозенко за рахунок індивідуальної майстерності увійшов до штрафного майданчика і пробив точно у верхній кут воріт. А ще через 12 хвилин Сокол отримав блискучий пас із середини поля, вийшов віч-на-віч із воротарем «Макарова», обіграв його і поцілив у порожні ворота.

- Підбиваючи підсумки групового турніру, можу сказати, що нам протистояли приблизно однакові за рівнем команди, – відзначив асистент старшого тренера «Динамо-2» Сергій Шматоваленко. – Особливого опору ми не відчули, і можна сказати, що груповий турнір ми подолали без проблем.

ФК «Макаров» – «Динамо-2» – 0:2

«Динамо-2»: Бойко (Ситников, 46), Шитов (Люлька, 60), Парцванія (Родіна, 60), Бутенін (Новак, 60), Довгій (Тотадзе, 46), Імедашвілі (Петров, 61), Дедечко (Гармаш, 60), Герасим’юк (Єременко, 61), Рибалка (Морозенко, 60), Сокол (Фароян, 80), Шевчук (Коркішко, 46).

Голи: Морозенко (64), Сокол (76).

* * *


Здобули право виступати в чвертьфіналі турніру і підопічні Володимира Мунтяна. Вони обіграли свого суперника МАУП із ще впевненішим рахунком – 3:0.

Вже на третій хвилині матчу подачу кутового у виконанні Макаренка вдало замкнув головою Білала. За десять хвилин до перерви подвоїв перевагу своєї команди Малин, який також відзначився з передачі Макаренка. А в другому таймі за 15 хвилин до фінального свистка всі питання про переможця зняв Прокипчук, який забив м'яча лівою ногою з меж штрафного майданчика. Впродовж усього матчу динамівці володіли ініціативою, але сказати, що гра їм давалася легко, не можна.

- Ми просто використали свої шанси і непогано зіграли в атаці, – ділиться враженнями асистент старшого тренера Сергій Процюк. – У другому таймі наша команда свідомо віддала ініціативу і грала на контратаках. У першій же половині матчу головним завданням було забезпечити результат. Одним словом, те, про що ми просили хлопців, вони виконали. Змістом гри тренерський штаб залишився задоволений. Також ми змогли подивитися в справі і молодих футболістів.

МАУП – «Динамо» (молодіжна команда) – 0:3

«Динамо»: Кичак (Пославський, 76), Логінов (Шкавро, 75), Прилєпов (Рижук, 75), Менжега (Назарчук, 46), Оздоєв, Пархоменко, Сокуренко, Білала (Прокипчук, 46), Макаренко (Сердюк, 70), Чепілов (Рябий, 65), Малин (Коваль, 65).

Голи: Білала (4), Малин (34), Прокипчук (75).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер