Меморіал Макарова: один результат - різні настрої

З різним результатом закінчили свої матчі «Динамо-Академія» і молодіжний склад у третій ігровий день на Меморіалі Макарова. Другої поразки поспіль зазнали вихованці динамівської Академії. Підопічні Юрія Єськіна та Павла Неверова програли представнику другої ліги – вінницькій «Ниві».

Із перших хвилин «академіки» намагалися не пасувати перед досвідченішим суперником, відповідаючи моментом на момент. Більш вдалими за таким ходом гри виявилися номінальні гості, яким у середині тайму вдалося відкрити рахунок у матчі. До перерви динамівці могли відновити паритет, але спроби Скакуна та Єфремова не досягли цілі.

Після перерви ініціативу вже перехопили футболісти «Ниви». Не використавши кілька непоганих моментів, гості все ж таки збільшили рахунок – Волинець збив Кушку у штрафному майданчику, і сам же постраждалий реалізував пенальті. Таким чином, «Динамо-Академія», маючи в активі лише одне очко після трьох матчів, практично втратила шанси на вихід до плей-оф турніру.

«Динамо-Академія» – «Нива» – 0:2 (0:1).

«Динамо-Академія»:
Волинець (Ткаченко, 81), Білошевський (Льова, 83), Сухомлинов, Акубардія, Трубочкін (Балан, 46), Братков, Єфремов (Панфілов, 46), Тотовицький (Котляр, 46), Скакун (Дзюбинський, 62), Пивовар (Мойнарович, 46), Левченко (Швидкий, 62).

Голи: Козьбан (28), Кушка (80, пен.).

* * *

Молодіжний склад «Динамо» не мав особливих проблем із «Зенітом» з Боярки, який виступає в чемпіонаті України серед аматорських команд. Результат було зроблено ще в першому таймі. Спочатку Окодува замкнув простріл Есеоли з лівого флангу, а незабаром вже сам Адерінсола завершив комбінацію за участю того ж Окодуви та Теміле. Варто відзначити, що у «Зеніта» в сьогоднішньому матчі мало що виходило. Основна загроза воротам спочатку Загладька, а потім Тимофеєва виходила після стандартних положень.

У другому таймі Володимир Мунтян традиційно випустив повністю оновлений склад, який продовжував нагнітати обстановку біля воріт суперника. Втім, забити ще нашим футболістам не вдалося. А ось пропустити цілком могли, якби наприкінці зустрічі «зенітовці» реалізували вихід віч-на-віч із воротарем. Третя перемога молодіжного складу «Динамо» – наша команда вже у чвертьфіналі Меморіалу Макарова!

«Динамо» (молодіжний склад) – «Зеніт» – 2:0 (2:0).

«Динамо» (молодіжний склад):
Загладько (Тимофеєв, 46), Менжега (Лещенко, 46), Козлов (Лапушенко, 46), Логінов (Шкаврон, 46), Довгій (Боровець, 46; Кохія, 87), Сокуренко (Прокипчук, 46), Ксьонз (Адаменко, 46), Макаренко (Долгій, 46), Теміле (Щедрий, 46), Есеола (Осадчий, 46), Окодува (Іванющенко, 46; Стретович, 77).

Голи: Окодува (11), Есеола (31).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер