Меморіал Макарова: зупинка у півфіналі

Меморіал Макарова: зупинка у півфіналі

Молодіжна команда «Динамо» припинила виступ на Меморіалі Макарова, поступившись у півфіналі «Арсеналу» з Білої Церкви.

Команди вже зустрічалися на даному турнірі. Тоді представник першої ліги виявився сильнішим, перемігши з рахунком 2:0, тому зараз підопічні Олександра Хацкевича жадали реваншу. Тим паче, на кону стояла участь у фіналі турніру.

І, варто сказати, наша молодь ні в чому не поступалася більш досвідченим опонентам. Більше того, вже на 22-й хвилині «біло-синім» вдалося відкрити рахунок у матчі. Після розіграшу кутового Хльобас скинув м’яча під удар Боровику, й останній у дотик спрямував сферу точно до кута воріт. Хороші можливості збільшити перевагу були у тих же Хльобаса та Боровика, але удари із забійних позицій були ліквідовані голкіпером.

У середині другого тайму захист на чолі з Бущаном припустився ледь не єдиної помилки в матчі, дозволивши пробити з дальньої дистанції Постолатьєву – м’яч від стійки залетів до сітки воріт. У підсумку, доля матчу вирішувалася в серії пенальті. Вдалішими виявилися гості, які реалізували всі свої удари з "точки", а ось у динамівської молоді єдиним схибив Боровик.

«Динамо» (молодь) – «Арсенал» (Біла Церква) – 1:1 (1:0).

«Динамо» (молодь):
Бущан, Балан, Братков, Ягодинський, Чорноморець, Цибульник, Боровик, Савченко (Акубардія, 71), Карп (Трубочкін, 56), Хльобас, Раджабов (Султанов, 85).

Голи: Боровик (22) – Постолатьєв (72).

Серія пенальті – 3:5

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер