Меморіал Макарова: перша перемога і поразка «Динамо»

Меморіал Макарова: перша перемога і поразка «Динамо»

В п'ятницю на динамівській базі в Кончі-Заспі стартував турнір пам'яті заслуженого майстра спорту і заслуженого тренера України, колишнього голкіпера «Динамо» (Київ) Олега Макарова. В перший ігровий день «Динамо», яке представлене двома командами, виступило неоднозначно. «Динамо-2» святкувало перемогу над МАУПом, а молодіжний склад поступився «Нафкому» з Броварів із мінімальним рахунком.

Підопічні Геннадія Литовченка та Юрія Калітвінцева чудово розпочали поєдинок, зумівши відзначитися вже на другій хвилині зустрічі. Скориставшись помилкою оборони МАУПа, рахунок відкрив Денис Дедечко – 1:0. Але й гості виявилися неслабкими, і вже за вісім хвилин їм вдалося зрівняти рахунок із пенальті, який «заробив» Довгій. Відзначимо, що в складі «Динамо-2» дебютував син колишнього футболіста «Динамо», а нині одного з тренерів «Динамо-2» Юрія Калітвінцева – Владислав. Він мав можливість відзначитися в першому ж своєму поєдинку, але воротар МАУПа буквально зняв м'яча з його голови на 23-й хвилині. Звичною активністю відзначався Коркішко, а також Гармаш, Рибалка і Шевчук, які вийшли на заміну в другому таймі. Переможного гола глядачам довелося чекати до 71-ї хвилини, коли динамівці провели масовану атаку, і Рибалка розстріляв ворота з 12-ти метрів – 2:1.

«Динамо-2» – МАУП – 2:1

«Динамо-2»
(стартовий склад): Бойко, Довгий, Парцванія, Бутенін, Тотадзе, Імедашвілі, Дедечко, В.Калітвинцев, Герасим’юк, Коркішко, Сокол. У другому таймі на заміну виходили: Родина, Кушніров, Люлька, Новак, Петров, Д.Єременко, Гармаш, Рибалка, Шевчук.

Голи: Дедечко (2), Рибалка (71) – Лагойда (10).

Костянтин Дудченко

Менш вдалими виявилися підопічні Володимира Мунтяна. Єдиний гол його команда пропустила на 34-й хвилині, коли Шаповал вийшов віч-на-віч із Кичаком і відправив м'яча повз нашого воротаря. До речі, Артему довелося неабияк попрацювати, щоб не дозволити супернику подвоїти перевагу. Він неодноразово рятував команду, здавалося, в безвихідних ситуаціях. Зрівняти рахунок намагалися Малин, Назарчук і Макаренко, але їх зусилля виявилися марними. Відзначимо, що перший матч у складі «Динамо-2» зіграв новачок Костянтин Дудченко. Також тренери мали можливість подивитися в справі хлопців із клубної Академії і футболістів, які знаходяться на перегляді в команді.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Нафком» – 0:1

«Динамо» (молодіжний склад):
Кичак, Пінчук, Козлов, Логінов (Сердюк, 63), Менжега, Пархоменко (Оздоєв, 62), Прилєпов, Коваленко (Дудченко, 46), Назарчук, Макаренко (Голінков, 60), Малін (Сокуренко, 67).

Гол: Шаповал (34).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер