Меморіал Макарова: рівність у групі

Меморіал Макарова: рівність у групі

У третій ігровий день Меморіалу Макарова підопічні Олександра Хацкевича поступилися представнику першої ліги – «Арсеналу» з Білої Церкви.

Вже на другій хвилині гості вдало подали кутовий, і Антоненко з близької відстані переграв Ткаченка. Ця неприємність мобілізувала нашу команду, яка доклала максимум зусиль, щоб нав’язати супернику свою гру. Але найбільш небезпечні моменти біля воріт суперника виникали після контратак. Активними діями в атаці виокремлювався Панфілов, який часто відкривався під передачі партнерів. Спочатку у нього самого був непоганий момент, який в останній момент нейтралізували захисники, а потім В’ячеслав асистував Шабалі, з ударом якого впорався воротар. Але цього виявилося недостатньо. За хвилину до перерви «Арсенал» збільшив рахунок – Семенина з лінії штрафного майданчика спрямував м’яча точно в кут воріт.

Початок другого тайму також був за «Арсеналом». Щоправда, до забитого м’яча справа, на щастя, не дійшла. Динамівці можуть дякувати стійці, яка зіграла за них, а також Бущану, який відбив м’яча в дальньому куті воріт. Оскільки близько підібратися до воріт суперника динамівцям не вдавалося, перевірити пильність воротаря дальнім ударом наважився захисник Балан. М’яч пролетів над поперечиною.

Після сьогоднішнього ігрового дня чотири з п’яти команд нашої групи набрали по 3 очки. Тому вся боротьба ще попереду. Доля путівок до стадії плей-офф буде вирішуватися в останніх двох турах. Нагадаємо, що останній матч групового етапу наша команда проведе 18-го січня проти чернігівської «Десни» в манежі клубної бази. Початок о 15.00.

Олександр ХАЦКЕВИЧ, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Сьогодні ми грали проти одного з лідерів першої ліги. Зрозуміло, що діти ще не можуть грати проти дорослих чоловіків, ведучи рівну боротьбу. Звідси і пропущений гол після стандарту на 2-й хвилині. Але у плані гри та відношення моїх підопічних мене все влаштовує. Можливо, не вистачало виконання, але за рухом та мисленням до хлопців претензій немає. Я дивився попередню гру «Арсенала» з «Десною», і можу сказати, що сьогодні в них був зовсім інший склад, тому вони й виглядали свіжішими. Сьогодні ми програли, мабуть, найсильнішій команді на цьому турнірі.

Намагаються проявити себе новачки, які перебувають на перегляді. Те, як вони працюють із м’ячем, мене влаштовує. Двох викликали до збірної 1995-го р.н., після повернення з Мінська вони продовжать роботу з нами. З тими, хто залишиться в команді, визначимося після завершення турніру. Потім у нас буде два збори – один неспеціальний, на якому закладемо фундамент для решти десяти ігор першості. На Кіпр поїдуть ті, на кого ми будемо розраховувати у другій частині чемпіонату.

«Динамо» (молодь) – «Арсенал» (Біла Церква) – 0:2 (0:2)

«Динамо» (молодь):
Ткаченко (Бущан, 46), Трубочкін (Балан, 60), Братков (Рябов, 46), Ягодинський, Акубардія (Чорноморець, 46), Боровик (Фароян, 67), Карп (Цибульник, 60), Савченко (Могилецький, 60), Султанов (Раджабов, 60), Шабала (Хльобас, 46), Панфілов.

Голи: Антоненко (2), Семенина (45)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер