Меморіал Макарова: у дербі сильніший молодіжний склад

У другий ігровий день на Меморіалі Макарова зійшлися дві динамівські команди – випускний вік клубної Академії та молодіжний склад. Обидва суперники були налаштовані виключно на перемогу, тому поєдинок вийшов цікавим.

Футболісти молодіжної команди з перших же хвилин захопили ініціативу, багато комбінували, інколи застаючи своїх опонентів зненацька. На 13-й хвилині одна з атак підопічних Володимира Мунтяна призвела до забитого м'яча. Це Дмитро Осадчий вдало вийшов на простріл із лівого флангу і, підставивши ногу, зблизька переправив м'яча до сітки воріт.

Надалі «академікам» вдалося нав'язати боротьбу, і під кінець тайму були можливості зрівняти рахунок, але спочатку арбітр скасував гол Дмитра Скакуна, а незабаром Андрій Тотовицький не зміг поцілити в рамку воріт із хорошої позиції. У перерві Володимир Мунтян, як і в минулому матчі, повністю оновив склад, який уже за десять хвилин пропустив. Арбітр призначив штрафний метрах у 30-ти від воріт, і Скакун блискучим ударом відправив м'яча до кута воріт.

Весь другий тайм пройшов у гострій боротьбі, кожна з команд мала шанси вийти вперед. Ближче до кінцівки поєдинку футболісти молодіжного складу задавили підопічних Юрія Єськіна і Павла Неверова, змусили їх просто грати на відбій. Але все ж таки від поразки «академіки» врятуватися не змогли – Тарас Стретович опинився в потрібному місці і переправив м'яча до сітки воріт.

Таким чином, молодіжна команда «Динамо» здобула свою другу перемогу на Меморіалі Макарова й має в активі шість очок. У «Динамо-Академії» поки що так і залишилося одне очко. Відзначимо, що в іншому матчі групи «Зеніт» із Боярки переграв молодіжний склад «Оболоні» (2:1).

«Динамо-Академія» – «Динамо» (молодіжний склад) – 1:2 (0:1).

«Динамо-Академія»:
Волинець, Акубардія, Балан (Лева, 80), Білошевський, Братков, Єфремов (Мойнарович, 77), Панфілов (Сухомлинов, 75), Тотовицький (Трубочкін, 84), Скакун (Войцехівський, 85), Пивовар (Квашук, 77), Швидкий (Котляр, 46).

«Динамо» (молодіжный склад): Рудько (Сорочинський, 46), Лещенко (Пінчук, 46), Лапушенко (Козлов, 46), Шкаврон (Логінов, 46), Прокипчук (Макаренко, 46), Осадчий (Ксьонз, 46; Сокуренко, 82), Боровець (Теміле, 46), Адаменко (Дудченко, 46), Довгій (Окодува, 46), Кохія (Іванющенко, 46; Стретович, 72), Щедрий (Менжега, 46).

Голи: Скакун (55) – Осадчий (13), Стретович (85).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер