Мессі засмутив Андре

Мессі засмутив Андре

У середу офіційні та товариські матчі провели національні збірні різних країн світу. У кількох із них взяли участь представники «Динамо».

Збірна Фінляндії вкрай невдало розпочала кваліфікацію Євро-2012, поступившись у трьох стартових іграх. Однак у четвертій, проти Сан-Марино, «суомі» реабілітувалися сповна. У ворота «карликів» влетіло вісім м'ячів без відповіді, сім із яких було проведено після перерви. Роман Єременко основний гравець збірної, провів увесь матч, але відзначитися забитим м'ячем не спромігся. У пасиві Роми – попередження. Перемога з великим рахунком не особливо поліпшила шанси Фінляндії на вихід із групи. У будь-якому випадку, щоб зіграти через півтора роки на стадіонах України та Польщі, команді братів Єременків необхідно перемагати лідерів групи, серед яких Голландія, Угорщина та Швеція.

Підвищену увагу серед футбольних уболівальників всього світу привернув матч Бразилія – Аргентина. Хоча південноамериканське классико мало товариський статус, менш цікавим воно не стало. У столиці Катару Досі збірні вийшли практично в найсильніших складах. Долю зустрічі вирішив м'яч блискучого Ліонеля Мессі, проведений на останній хвилині поєдинку. У результаті аргентинці перемогли 1:0. Динамівець Андре з'явився на полі на 77-й хвилині, замінивши свого колишнього одноклубника по «Сантосу» Неймара.

Після тривалої перерви знову зіграв за збірну Ель Каддурі. У Белфасті матч Північна Ірландія – Марокко завершився внічию 1:1. Бадр вийшов на поле у стартовому складі та провів увесь матч.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер