»Металіст» – «Динамо» – 1:2. Ідейє «метал» ріже

»Металіст» – «Динамо» – 1:2. Ідейє «метал» ріже

Такі матчі не залишають байдужими шанувальників футболу. Динамівці в першому таймі зусиллями Брауна Ідейє забили два м’ячі, дозволивши після перерви Марко Девичу скоротити різницю в рахунку.

«Динамо» перервало трьохматчеву безвиграшну серію. Команда вилетіла з Кубка України, ускладнила завдання в Лізі Європи... Втратити перше місце в чемпіонаті України підопічні Юрія Сьоміна просто не мали права. Динамівці їхали до Харкова за перемогою, і здобули її. Не завадила цьому відсутність через травми та дискваліфікації п’ятьох провідних виконавців.

Браун Ідейє втретє відзначився за «Динамо» двічі в матчі. Поза сумнівами, дубль у Харкові стане найбільш пам’ятним у нетривалій кар’єрі нігерійця в Києві. Браун за повною програмою відпрацював з першої до останньої хвилини, був наполегливим, по-спортивному злим. У другому таймі будучи на чужій половині поля в оточенні трьох захисників класно чіплявся за м’яча, вміло його притримував. За матч Ідейє завдав по воротах Дішленковича два удари, й обидва виявилися результативними.

У першому випадку отримав м’яча від Гармаша і з двадцяти метрів зльоту пробив у дальню від себе «дев’ятку», а трохи пізніше набрав швидкість на фланзі, змістився до центру й чітко спрямував м’яча з лінії штрафного майданчика точно за призначенням.

Ідейє та Шовковський були одними з найкращих у звітній зустрічі у складі «Динамо». Нападник влучними ударами приніс перемогу, а воротар близько півдюжини разів рятував команду від вірних голів. У другому таймі ініціатива була на боці господарів, уся гра велася навколо штрафного майданчика «Динамо». Упевненими діями Шовковський здорово допоміг команді у здобутті трьох очок. Не можна не відзначити Гармаша, справжнього господаря центру поля. З кожним матчем Денис набирається досвіду, його гра стає більш зрілою й цікавою.

Перемога дозволила «Динамо» зберегти перше місце в турнірній таблиці, випереджаючи «Шахтар» на одне очко й «Металіст» на п’ять. У чемпіонаті настала двотижнева пауза, час збірних...

Он-лайн матчу

МЕТАЛІСТ – ДИНАМО – 1:2 (0:2).

«Металіст»:
81.Дішленкович, 3.Вільягра, 6.Торсігльєрі, 17.Пшеничних, 15.Фініньо (23.Бланко, 71), 8.Едмар, 30.Папа Гуйє – кап, 33.Девич, 19.Торрес (21.Кристальдо, 46), 77.Тайсон, 11.Соса.

«Динамо»: 1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 44.Алмейда, 37.Юссуф, 77.Корреа, 8.Алієв (34.Хачеріді, 68), 19.Гармаш (14.Рибалка, 89), 7.Шевченко, 11.Ідейє.

Голи: Девич (76) – Ідейє (8, 35).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер