»Металіст» – «Динамо»: французький арбітраж

»Металіст» – «Динамо»: французький арбітраж

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме повторний поєдинок 1/8 фіналу Кубка УЄФА між харківським «Металістом» і «Динамо».

Рефері представляють Францію. Арбітр у полі – 42-річний Лоран Дюамель (Laurent Duhamel). Почавши займатися суддівством на професійному рівні в 1993 році, вже в 1999 році Лоран отримав категорію арбітра ФІФА і почав залучатися до обслуговування міжнародних матчів.

Дюамель знайомий з «Динамо». В сезоні 2004/2005 француз обслуговував матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА, в якому «Динамо» приймало іспанський «Вільярреал». Той матч закінчився нульовою нічиєю, а в повторному поєдинку динамівці програли і припинили свою єврокубкову кампанію. На матчах за участю «Металіста» Лоран не працював.

Асистентами арбітра призначені Стефан Дюамель (Stéphane Duhamel), рідний брат Лорана, і Кристіан Тойсон (Christian Thoison). Функції резервного арбітра довірені Ерве Піччірілло (Hervé Piccirillo).

За організацією поєдинку простежить делегат УЄФА ірландець Девид Блад (David Blood), а роботу бригади арбітрів буде оцінювати суддівський спостерігач Емануель Замміт (Emanuel Zammit) з Мальти.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер