»Металіст» – «Динамо»: матч буде обслуговувати Юрій Вакс

»Металіст» – «Динамо»: матч буде обслуговувати Юрій Вакс

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати матч 16-го туру Епіцентр-Чемпіонату України «Металіст» (Харків) – «Динамо» (Київ).

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Вакс із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1996 році, коли почав залучатися до обслуговування матчів аматорів регіональних змагань. Уже за шість років Юрій вийшов на професійний рівень, а з 2007 року (з перервами) працює на матчах елітного дивізіону.

Минулого сезону в активі Вакса 11-ть матчів вищої ліги, у тому числі й три за участю «Динамо». Цікаво, що всі поєдинки «Динамо» проводило з різними наставниками. У 6-му турі підопічні Валерія Газзаєва поступилися «Ворсклі» в Полтаві (1:3), у 13-му вже під керівництвом Олега Лужного на своєму полі мінімально обіграли «Карпати» (1:0), а в 20-му турі з Юрієм Сьоміним на чолі на виїзді переграли донецький «Металург» (2:0). У нинішньому сезоні Вакс працював на поєдинку за Суперкубок України «Шахтар» – «Динамо», що завершився перемогою столичної команди 3:1, а також матчі чемпіонату «Дніпро» – «Динамо», в якому підопічні Юрія Сьоміна перемогли ще впевненіше, – 4:0.

Допомагати головному рефері будуть Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Володимир Володін (Херсон). Четвертий арбітр Віталій Романов (Дніпропетровськ). Інспектор ФФУ – Василь Попович (Закарпатська область).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер