»Металіст» – «Динамо»: арбітри зі Львова

Стали відомі арбітри, які обслуговуватимуть поєдинок 1/8 фіналу Датагруп-Кубка України з футболу, в якому зустрінуться харківський «Металіст» і «Динамо».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Андрій Шандор зі Львова. Шандор народився 5 січня 1966 року, а в 1992 році зайнявся суддівством на професійному рівні. Поєдинки вищої української ліги обслуговує з 2000-го року, арбітр ФІФА – з 2002-го року.

У нинішньому сезоні львів'янин не обслуговував матчі за участю «Динамо» чи «Металіста». Загалом же Шандор провів у нинішньому сезоні три поєдинки, в яких одного разу вилучив футболіста (Желько Любеновича в поєдинку 6-го туру «Таврія» – «Ворскла»), показав 13 жовтих карток і призначив два пенальті.

Допомагати Шандору будуть його земляки – асистент арбітра національної категорії Андрій Валенко та асистент арбітра ФІФА Віталій Пономарьов. Функції резервного виконає арбітр національної категорії Олег Зубарєв зі Слов'янська, який обслуговував переможний для «Динамо» матч 1/16 фіналу Датагруп-Кубка України проти столичного «Арсеналу» (2:1).

За організацією поєдинку простежить Микола Желєзний (Суми), а роботу арбітрів оцінить представник Іллічівська Віктор Дердо.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер