»Металіст» – «Динамо»: а судді хто?

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 7-го туру чемпіонату України з футболу, де зустрінуться харківський «Металіст» і «Динамо».

Суддя в полі – арбітр національної категорії Євген Геренда з Калуша (Івано-Франківська область). Геренда народився 11 квітня 1965 року. Суддівством займається з 1994 року, а матчі елітного дивізіону обслуговує з 2005-го. У нинішньому сезоні працював на одному матчі за участю «Динамо» – в поєдинку за Суперкубок країни наша команда в серії післяматчевих пенальті переграла полтавську «Ворсклу».

Помічниками головного рефері призначені асистенти арбітра національної категорії – Василь Ольшанецький (Івано-Франківськ) та Ігор Пономаренко з Миколаєва. Функції резервного арбітра виконуватиме арбітр національної категорії Ігор Покідько (Полтава), під наглядом якого «Динамо» в нинішньому сезоні обіграло на виїзді «Кривбас» із Кривого Рогу (3:1).

За якістю суддівства і проведення матчу будуть уважно стежити делегат ФФУ Андрій Гаваші з Ужгороду та інспектор ФФУ одесит Валерій Лисенко.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер