П'ята зустріч із Шандором

П'ята зустріч із Шандором

Призначена бригада арбітрів, які обслуговуватимуть матч заключного туру чемпіонату України сезону 2007/2008 між командами «Металіст» і «Динамо».

Суддя в полі – арбітр ФІФА, 42-річний львів’янин Андрій Шандор. На регіональному рівні Шандор почав судити з 1992 року, матчі вищої ліги обслуговує з 2000 року.

Матч із «Металістом» стане п’ятою зустріччю «Динамо» зі львівським рефері цього сезону. Баланс матчів «за участю» Шандора у нашій команді позитивний – три перемоги і одна нічия. У 2 турі «Динамо» в київському дербі з «Арсеналом» зіграло внічию 2:2, в 9 турі у затятій боротьбі обіграло в Донецьку місцевий «Металург» 2:1. У першому весняному матчі в Дніпропетровську кияни розібрались із «Дніпром» з рахунком 4:0, а в недавньому скандальному матчі в Охтирці обіграли місцеву «Нафтовик-Укрнафту» 3:0.

Допомагатимуть Шандору асистенти арбітра першої категорії Віталій Пономарьов (Львів) і Микола Васюта (Рівне). Четвертий суддя – арбітр першої категорії Володимир Головко з Дніпропетровська.

Оцінюватимуть дії арбітрів голова Комітету арбітрів України, делегат ФФУ Віктор Дердо (Іллічівськ) та інспектор ФФУ Михайло Ступар (Івано-Франківськ).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер