»Металіст» - «Динамо» - 2:2. Післематчеві інтерв'ю

»Металіст» - «Динамо» - 2:2. Післематчеві інтерв'ю

Після матчу з харківським «Металістом» футболісти «Динамо» не дуже охоче спілкувались із пресою. Утім, їх можна зрозуміти. На питання погодились відповіси лише автор другого гола у ворота харків’ян Денис Олейник і форвард Максим Шацьких.

Денис ОЛЕЙНИК, півзахисник «Динамо»:

- По великому рахунку, сьогодні «Металіст» нічого такого не запропонував, із чим ми не могли б впоратись. У «Динамо» зараз багато травмованих гравців, тому свій шанс проявити себе отримають молоді футболісти. Прекрасно розуміли, що «Шахтар» у матчі з «Металургом» вирішить усі свої питання.

- Тобто, ілюзій ви не плекали?

- Звичайно, хлопці сподівались, але шанс, що «металурги» зможуть відібрати очки в «Шахтаря» був один зі ста. Ми вийшли грати у свій футбол і показувати свою гру. Добре, що на останніх хвилинах вдалось зрівняти рахунок, тому що йти у відпустку, програвши останню гру, дуже неприємно.

- Наскільки важко вам було входити в гру з лави запасних?

- Я отримав шанс вийти на поле в останньому поєдинку чемпіонату України, і мені дуже хотілося скористатись ним, адже я довго до цього готувався і сподівався, що тренер виділить для мене час.

- Вам відразу удалось ще й гол забити…

- Так, Влад Ващук скинув м’яч на Нінковича, я побіг «під» Мі лоша, оскільки відчував, що в даній ситуації він віддасть мені м’яч, прийняв його на груди, і другим дотиком пробив. Удар у мене вийшов н таким, як я хотів, м’яч летів слабо. Гадаю, що в цьому моменті просто помилився воротар, і мені пощастило забити.

- Які тепер у вас перспективи на найближчий час?

- До 10 червня у нас відпустка, потім тренуємось у Києві і летимо на збір до Австрії.

- Де збираєтесь провести відпустку?

- Поїду з друзями в Туреччину днів на десять.

- Як ви ставитесь до того, що цього сезону «Динамо» залишилось і без Кубка, і без «золота» чемпіонату?

- Думаю, у чемпіонаті у нас було занадто велике відставання від «Шахтаря». Ми і так його скоротили, як могли, до одного очка. У принципі, чемпіонство було програне ще в першому колі. А щодо Кубка України, так сталось, що не вдалось його виграти. Головне, зараз у нас попереду Ліга чемпіонів, і потрібно готуватись до цих матчів.

- Ви відчуваєте довіру тренера до себе? Розраховуєте допомогти основній команді у подальшому?

- Юрій Сьомін довіряє молодим футболістам, інше питання, хто як зможе цією довірою скористатись. Наша справа старатись, працювати і доводити на кожному тренуванні, чого ми варті, а в матчах не «підігрувати», а грати у справжній футбол. Тоді, гадаю, у київському «Динамо» заграє багато молоді.

- Особисто ви відчуваєте в собі сили грати в складі першої команди?

- Так, відчуваю впевненість і знаю, що можу грати на високому рівні. Головне, щоб у мене вірили і довіряли, а я старатимусь і робитиму все від мене залежне.

* * *

Максим ШАЦЬКИХ, нападник «Динамо»:

- «Металіст» сьогодні чимось здивував?

- Та ні, жодних сюрпризів він нам не зробив. Думаю, вийшла нормальна гра, глядачам сподобалась.

- Що ви відчули, коли наприкінці матчу трибуни почали скандувати «Шахтар - чемпіон»?

- Я цього взагалі не розумію. Вони за кого прийшли вболівати? За «Шахтар» чи за свою команду? Але то їх справа, нехай як хочуть, так поступають.

- Цього сезону «Динамо» залишилось без трофеїв…

- Нічого страшного, працюватимемо і рухатимемось далі. Бувало, що й «Шахтар» залишався без нічого. Це футбол, таке життя.

- Де плануєте відпочивати під час відпустки?

- У мене його не буде, оскільки виступатиму за національну збірну. Питання відпустки вирішуватимемо з тренером пізніше.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер