»Металіст» - «Динамо». Говорять тренери

»Металіст» - «Динамо». Говорять тренери

Анатолій Дем'яненко (головний тренер «Динамо»):

- Кубок є Кубок. Іде боротьба за вихід до фіналу, тому ми налаштовувались на важку гру. Такою вона і виявилась – бойовою. Не даремно «Металіст» іде на третє місце – хороша, добротна команда. І вона довела, що гідна змагатись із будь-яким суперником. Думаю, гра глядачам сподобалась. Та гра, яку показали дві команди відображає їх турнірне положення в чемпіонаті. Результатом задоволені – самі розумієте, забити м'яч на виїзді, коли результат складається із двох ігор – дуже важко.


Мирон Маркевич (головний тренер «Металіста»):

- В принципі, звичайно, потрібно забивати в тих моментах, яків ти маєш. На жаль, нам це не вдалось. У «Динамо» був той момент – вони його реалізували. Виконавча майстерність – наша молодь, на жаль, має з нею проблеми. Звичайно, такі м'ячі потрібно забивати. Якщо у грі з київським «Динамо» є пара моментів, то їх потрібно реалізувати. Ну, і, звичайно, ззаду потрібно було на «нуль» зіграти. Але…не пішло. Звичайно, тепер у нас усі помисли пов'язані лише з чемпіонатом. Але це не означає, що ми у Києві будемо, як говориться, просто грати. Ми старатимемось: 0:1 – це ще не катастрофа. Але для нас краще, щоб для нас була принаймні нічия.

Зараз потрібно відновити людей, тому що в суботу був матч, переповнений емоціями, сьогодні – те ж саме. Тому головне зараз – щоб до неділі люди відійшли. А ще думати, ким замінити Валяєва, тому що у нього четверта картка. Проблеми є, але будемо їх вирішувати.


www.metallist.kharkov.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер