»Металіст» – «Динамо». Початок матчу о 21:00

»Металіст» – «Динамо». Початок матчу о 21:00

Останні кілька років поєдинки «Динамо» з харківським «Металістом» проходять у напруженій та наполегливій боротьбі. Команди зустрічалися в різних турнірах – у рамках чемпіонату України, національного Кубку, в сезоні 2008/2009 сперечалися за право зіграти у чвертьфіналі Кубка УЄФА, і завжди вболівальники отримували матчі високого рівня.

У матчі попереднього туру, в якому «Динамо» обіграло на своєму полі «Таврію», невеликі ушкодження отримали Артем Мілевський та Роман Єременко. Утім, приводів для занепокоєння у вболівальників не має бути – пройшовши відновлювальні процедури, останні дні футболісти тренувалися в загальній групі. Також очікується у стартовому складі й аргентинець Факундо Бертольйо, який непогано проявив себе в поєдинку з сімферопольцями. А ось хто точно не допоможе команді в Харкові – це Шовковський і Попов. Обидва футболісти відновлюються після ушкоджень, які отримали ще на літніх зборах в Австрії.

На стадіоні «Металіст», який прийме сьогоднішній поєдинок бронзових і срібних призерів попереднього чемпіонату, очікується аншлаг. Квитки активно продаються вже не перший день, а черги біля кас арени все не зменшуються. Відзначимо, що офіційно зареєстрована місткість стадіону – 41 307 людей.

Нагадуємо, що стартовий свисток у матчі «Металіст» – «Динамо» пролунає о 21:00. Пряма трансляція поєдинку на території України відбудеться на телеканалі «1+1».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер