»Металіст» - «Динамо». Перед матчем

»Металіст» - «Динамо». Перед матчем

У кубкових матчів України своя специфіка. Коли протистояння складається із одного поєдинку – ймовірність сенсації різко зростає. Але в півфіналах дуелі двораундові, а значить шанси вищі у більш класної команди.

При всій повазі до «Металіста» фаворитом по праву вважається «Динамо». Справа не лише у відмінності рівня клубів, але свіжі в пам'яті події недавнього матчу в Харкові, коли «біло-сині» за всіма статтями переграли своїх опонентів. А ще ж буде поєдинок у Києві!

Не виключено, що тренерський штаб «Динамо» задіє у матчі проти «Металіста» ряд гравців, які не завжди потрапляють до основи команди. Такі як Олександр Алієв, Балаж Фаркаш, Флорин Чернат... Також є імовірність дебюту у «біло-синій» формі сенегальського форварда Демба Туре. І все ж думається, що Анатолій Дем'яненко з усією серйозністю поставиться до виїзної битви з третьою командою чемпіонату та виставить бойовий склад.

Повернувся до лав і Сергій Ребров, який пропустив маріупольський матч через травму. Уже на повну силу замаються в групі Сергій Федоров, Діого Ринкон и Мілош Нінкович.


Початок матчу о 19:00. Обслуговуватиме матч В. Годулян (головний), О. Білорус (Черкаси), О. Войтюк (Запоріжжя) (ассистенты), І. Подушкін (четвертий).


Телетрансляція на СТБ, текстовый он-лайн коментарій на нашому сайті.

Орієнтовантй склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Маркович, Родріго (Мандзюк), Ващук, Несмачний - Юссуф, Гіоане (Алієв), Михалик, Гусєв, Ребров (Чернат) - Шацьких 
 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер