»Металіст» – «Динамо». Підготовка в прискореному темпі

Планомірна підготовка до першої частини двохматчевого протистояння з харківським «Металістом», а саме поєдинку 1/8 фіналу Кубка України, розпочалася у «Динамо» в п’ятницю, 4-го вересня, коли футболісти, не викликані до розташування збірних своїх країн, зібралися на заміській базі в Кончі-Заспі. Аж до четверга нинішнього тижня команда тренувалася в одно- і двохразовому режимі.

У повному ж складі динамівці зібралися лише в четвер увечері, коли із збірних повернулися десять футболістів. Відзначимо, що раніше решти збірників до динамівськоготабору приєднався Пап Діакате, який після товариського матчу з Анголою (1:1) відразу ж вилетів до Києва. Таким чином, підготовка і напрацювання ігрових схем до матчу з «Металістом» проходила для «Динамо» в прискореному темпі – у Валерія Газзаєва залишалося на це лише два дні.

На щастя, матчі за національні збірні обійшлися для динамівців без травм, і вони з усією відповідальністю підходять до майбутнього поєдинку. Наскільки важко грати у Харкові, динамівці пам’ятають за минулим сезоном, коли в матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка УЄФА програли «Металісту» з рахунком 2:3. У нинішньому сезоні підопічні Мирона Маркевича в другому за значенням європейському клубному турнірі виступили невдало, зійшовши з дистанції на ранній стадії, тому бажання реабілітуватися і перемогти «Динамо» перед рідними вболівальниками, напевно, буде великим.

Проте, в цьому розіграші Кубка України у «Динамо» вже є досвід успішної боротьби з клубами прем’єр-ліги. Нагадаємо, що в 1/16 фіналу динамівці обіграли в Борисполі столичний «Арсенал» (2:1). Чи допоможе цей досвід підопічним Валерія Газзаєва в суботу – покаже лише гра.

Додамо, що матч «Металіст» – «Динамо» відбудеться в суботу, 12-го вересня, на харківському ОСК «Металіст». Початок о 19.00. Телетрансляцію матчу дивіться на телеканалі ТЕТ, радіотрансляція здійснюватиметься радіо «Динамо» (106,0 FM), а за текстовим репортажем стежте на www.fcdynamo.kiev.ua

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер