»Металург» Д - «Динамо». Напередодні матчу

»Металург» Д - «Динамо». Напередодні матчу

Після важкої зустрічі в Роттердамі динамівці отримали день відпочинку і вже в п’ятницю зібрались на базі для підготовки до двобою з донецьким “Металургом”.

Ця команда традиційно вважається незручним суперником для “Динамо”, особливо коли ігри відбуваються в Донецьку. Не виключено, що підопічні Семена Альтмана будуть грати на нульову нічию, як це було і в минулому чемпіонаті.

У лазареті “Динамо” все ще перебувають Владислав Ващук, Олександр Головко, Сергій Федоров, Валентин Белькевич, Юрій Дмитрулін і Олександр Шовковський.

Скоріш за все, Олексій Михайличенко надасть відпочинок лідерам, на яких у цьому сезоні випало чимале навантаження. Нагадаємо, що наступного тижня динамівці відправляться захищати кольори своїх національних збірних у відбіркових матчах Євро-2004.

Орієнтовний склад “Динамо”: Рева - Боднар, Несмачний, Гіоане, Саблич - Лєко, Каддурі, Пеєв, Діого Ринкон - Мелащенко, Леандро.

У чемпіонаті України суперники зустрічалися між собою десять разів. У 6 матчах перемогу святкували динамівці, було зафіксовано 2 нічиї при 2 перемогах донеччан. Різниця м'ячів 16:3. У Донецьку в п'яти зустрічах перевага також на боці киян: +2=2-1. Різниця м'ячів 8:2.

19 голів у очних двобоях забивали 12 гравців. Більше за всіх зуміли відзначитись динамівці Сергій Ребров (4 м'ячі) та Андрій Гусин (3 м'ячі). Зафіксовано один дубль (Ребров), призначено один пенальті (реалізував Ребров) і один м'яч провів гравець, що вийшов на заміну (і знову відзначився Ребров). "Металург" не може розпечатати ворота "Динамо" в чемпіонатах України починаючи з 12 квітня 1999 року (шість повних ігор - 601 хвилина). Цікаво, як довго ще будуть залишатися ворота динамівців "під замком" у очних зустрічах?

Нагадаємо, що поєдинок у Донецьку між місцевим "Металургом" і "Динамо" відбудеться 6 жовтня, у неділю, на нововідбудованому стадіоні "Локомотив". Початок матчу о 15.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер