»Металург» Д - «Динамо». Післяматчова прес-конференція

»Металург» Д - «Динамо». Післяматчова прес-конференція

Першим поспілкуватися з журналістами прийшов Олексій Михайличенко. У головного тренера киян був дещо втомлений та нервовий вигляд. Керманич динамівців дав коротку оцінку гри:

-Матч вийшов агресивний, а часом на полі була боротьба не футбольними правилами. Схоже, суперникам вдалося краще відновитися після матчу в Бремені. Наші футболісти грали нервово. Можу сказати, що результат по грі. Одна з причин – ми не встигли нормально відновитися після важкого матчу з "Фейєноордом", хоча часу в нас для цього було більше ніж в суперника.

-Дайте оцінку роботи суддівської бригади у сьогоднішньому матчі.
-Я можу погодитись, що арбітр дещо випустив гру з-під контролю. Це призвело до згаданих подій на останніх хвилинах матчу. Я вже сказав, що гра носила дуже агресивний характер. У деяких моментах футболістам донецького "Металургу" не виносили заслужених покарань – я чудово бачив, як Чутанг заїхав Гавранчичу в губи. А Пеєва вилучили. Хоча всі, хто грає в футбол, чудово розуміють, що не буває випадків, коли влучають м'ячем у обличчя. Георгій відреагував адекватно.

 

***

Далі слово узяв керманич донетчан Семен Альтман:

 

-Напередодні матчу нам було дуже важко, адже після такої поразки (у Кубку УЄФА від "Вердера" – 0:8) дуже важко відновитися психологічно. Але ми зуміли це зробити.

Сьогодні хлопці зіграли добре. Не поступалися, а може в чомусь і перемагали нашого суперника. Ще раз повторю: ми зуміли відновитися після занадто важкого удару.

-Скажіть, хто творець сьогоднішнього результату?
-Усі - і футболісти, і керівники, і тренерський штаб. Ми дуже вдячні нашим керівникам, які у тяжкий для команди момент зуміли підтримати гравців.

-У протоколі матчу було вказано, що ворота "Металурга" захищатиме Андрій Нікітін. На полі ж з'явився Юрій Вірт. Це була чисто технічна помилка або результат гри Юрія в Бремені?
Це виключно технічна помилка. З самого початку повинен був стояти Вірт. Після такої невдачі треба надати можливість людині повірити в себе. Ви бачили, що сьогодні Вірт зіграв надійно.

Дякуємо прес-службі донецького "Металургу" за допомогу в підготовці матеріалу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер