»Металург» - «Динамо». Перед матчем

»Металург» - «Динамо». Перед матчем

Ігри в Донецьку проти місцевого «Металурга» - завжди непросте випробовування. «Біло-сині» не раз втрачали очки в цих протистояннях, і дуже не хотілося б повторення подібної ситуації.

Труднощів у тренерського штабу вистачає. Це і травма Діакате, і далеко не найкраща форма бразильців, і дальні перельоти Бангура і елементарна незбалансованість складу. Ряд гравців провели по два матчі за національні збірні, решта ж обмежились тренуваннями і одним спарингом.

У суперника викликаних до збірної було менше. Утім, це ніяк не може слугувати виправданням у випадку незадовільного результату. На старті втрачено багато очок і тепер «біло-сині», фактично, без права на помилку.

«Металург» у матчі з «Динамо» не зможе розраховувати на травмованого Бечірі. У киян під питанням участь Михалика та Несмачного. Точно не зіграє Діакате. Дискваліфікованих в обох команд немає.

Усього ж в історії «Динамо» провело 20 матчів проти донецького «Металурга». У 13 матчах перемога на рахунку нашої команди, у чотирьох матчах фіксувалась нічия (дві з яких – у минулому сезоні) і тільки в трьох матчах успіх святкували «металурги» (дві перемоги над чемпіоном «Металург» здобув у дебютному сезоні в вищій лізі). 

Розсудить команди 41-річний львів'янин Андрій Шандор. Асистентами Шандора призначені львів'яни Андрій Валенко і Едуард Валенко. Четвертий арбітр Анатолій Жосан (Херсон). Делегат ФФУ Віктор Дердо (м. Іллічівськ, Одеська область), інспектор ФФУ Володимир Петров (Харків).

Турнір дублерів

Металург Д - Динамо 3:4
Голи: Тимченко 56 (з пен), Діоп 82, Ситник 89 - Кравець 27, Алієв 35 (з пен), Белькевич 51, Ярмоленко 85


Орієнтований склад "Динамо" (версія www.fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Маркович, Ващук, Гавранчич, Ель Каддурі, Гіоане, Юссуф, Гусєв, Ребров, Майкл, Бангура

Початок матчу о 17:00. Пряма трансляція на Першому національному, текстовий он-лайн коментар на нашому сайті.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер