»Металург» З – «Динамо»: а судді хто?

»Металург» З – «Динамо»: а судді хто?

Стали відомими призначення арбітрів на матчі 24-го туру Прем’єр-ліги чемпіонату України сезону 2010/2011, у рамках якого «Динамо» зіграє на виїзді з аутсайдером – запорізьким «Металургом».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Віталій Романов із Дніпропетровська. Зайнятися суддівством дніпропетровець вирішив у 1997 році, коли почав обслуговувати матчі аматорів регіональних змагань. Вже за чотири роки Віталій вийшов на професійний рівень, а з 2011 року почав залучатися до матчів елітного дивізіону.

У його послужному списку є й один поєдинок за участю «Динамо». У рамках чвертьфіналу Кубка України 2010/2011 наша команда переграла на виїзді алчевську «Сталь» (3:2), а Горан Попов був вилучений з поля за повторне попередження. Також на рахунку Романова один матч Прем’єр-ліги (21 тур, «Волинь» – «Арсенал» – 0:0).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистенти арбітра національної категорії – Микола Васюта (Рівно) та Віталій Дем’яненко, який представляє Мукачеве. Функції резервного будуть покладені на арбітра ФІФА Андрія Шандора зі Львова. Інспектором ФФУ призначено колишнього голову Комітету арбітрів України Віктор Дердо з Іллічівська.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер