«Металург» (З) – «Динамо»: останні новини перед грою

«Металург» (З) – «Динамо»: останні новини перед грою

Динамівці прибули до Запоріжжя вчора близько дев’ятої вечора, політ тривав приблизно одну годину. Зупинилася наша команда, як і під час минулого, вересневого візиту до «козацької столиці», у готелі Four Points by Sheraton.

Запоріжжя зустріло динамівську команду морозною погодою – вчора ввечері стовпчики термометрів показували близько -4°C. Сьогодні, як і вчора, у місті безхмарно, проте холодно – на вечір синоптики прогнозують усі -8°С.

На сьогодні у команди звичний, як для дня матчу, розпорядок – нетривала прогулянка, обід, відпочинок, передматчева установка та виїзд на гру.

Вранці відбулася традиційна нарада по організації матчу, на якій було затверджено, що обидві команди зіграють у домашніх комплектах форми, господарі поля – в червоному (голкіпер – в жовтому), гості – в білому (голкіпер – у зеленому).

Перед початком гри пролунає державний Гімн України. Також учасники матчу і вболівальники вшанують хвилиною мовчання вихованця «Металурга» і легендарного гравця «Динамо» Віктора Серебряникова, який нещодавно пішов з життя.

Очікується, що сьогоднішню зустріч на «Славутич-Арені» (вміщує 12,000 глядачів) відвідають чотири тисячі любителів футболу. Серед них - близько трьохсот фанатів київського «Динамо». Перед початком гри та в перерві глядачів радуватиме своїми запальними танцями чірлідинг-група підтримки «Металурга». 

Сергій Ребров узяв на гру 18 виконавців, саме стільки, скільки опиниться у протоколі матчу. Зазначимо, що серед цих 18-ти присутній і Дьємерсі Мбокані, який у цьому сезоні ще не провів жодного матчу у Прем’єр-лізі.

Додамо, що у сьогоднішній грі не зможе взяти участь Сергій Сидорчук, який був вилучений у минулому турі за дві жовті картки. Проте, вихованець запорізького футболу, отримавши вихідний, уже вчора був у рідному для нього місті, і сьогодні, безумовно, підтримуватиме свою команду безпосередньо на стадіоні.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер