»Металург» Д – «Динамо»: суддівські призначення

»Металург» Д – «Динамо»: суддівські призначення

Стали відомі арбітри, які будуть обслуговувати матч 4-го туру Епіцентр-Чемпіонату України, в якому «Динамо» на виїзді зіграє з донецьким «Металургом».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Андрій Шандор зі Львова. Шандор народився 5 січня 1966 року, а в 1992 році зайнявся суддівством на професійному рівні. Поєдинки вищої української ліги обслуговує з 2000-го року, арбітр ФІФА – з 2002-го року.

У нинішньому сезоні на рахунку львів'янина один матч Прем'єр-ліги («Дніпро» на виїзді обіграв «Кривбас» із рахунком 2:0), в якому арбітр пред'явив чотири попередження. У сезоні 2010/2011 у його активі 11 поєдинків найвищого рівня, в тому числі й два, обидва виїзних, за участю «Динамо»: у 3-му турі «біло-сині» обіграли «Металіст» (2:1), а в 12-му поступилися «Шахтарю» (0:2).

Допомагати Шандору в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра ФІФА Олег Плужник (Харків) та асистент арбітра національної категорії Ігор Альохін, який представляє Сімферополь. Функції резервного виконає арбітр національної категорії Віталій Годулян з Одеси.

Робота бригади арбітрів буде оцінена делегатом ФФУ Петром Кобичиком (Чернівці).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер