»Металург» З – «Динамо»: німецький арбітраж

»Металург» З – «Динамо»: німецький арбітраж

Нагадуємо бригаду суддів, яка обслуговуватиме поєдинок 20-го туру прем'єр-ліги чемпіонату України між запорізьким «Металургом» і «Динамо».

Поєдинок у Запоріжжі будуть обслуговувати німецькі рефері. Арбітр у полі – 40-річний Флоріан Майєр із Бургдорфа. Суддівством на професійному рівні Майєр зайнявся в 1996 році, а вже в 2002 році отримав статус арбітра ФІФА. Поки що найбільшим досягненням німецького арбітра став фінал Ліги чемпіонів 2006/2007 між «Ліверпулем» та «Міланом», в якому Флоріану були ввірені функції резервного рефері.

З київським «Дінамо» Майєр вже знайомий, причому відвідував Україну зовсім нещодавно. Поєдинок завершального туру групового турніру Ліги чемпіонів між «Динамо» і турецьким «Фенербахче» (матч закінчився перемогою динамівців з рахунком 1:0) обслуговував саме німецький рефері. Також одного разу Майєру доводилося обслуговувати поєдинок національної збірної України – в кваліфікації до Євро-2008 українці здолали в домашньому матчі збірну Литви (1:0).

Допомагати Флоріану Майєру будуть його співвітчизники – Карстен Кадах і Зьонке Гліндеман. Ще один німець, Лутц Вагнер, виконуватиме функції резервного арбітра.

Повноваження делегата ФФУ покладені на полтавчанина Анатолія Дяченка, а роботу суддівської бригади оцінюватиме Віктор Дердо з Іллічівська.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер