Міжнародна делегація спортивних функціонерів в гостях у «Динамо»

Міжнародна делегація спортивних функціонерів в гостях у «Динамо»

Цими днями у Києві в рамках участі в другій Асамблеї атлетів Європи перебувала висока міжнародна делегація спортивних функціонерів на чолі з Президентом Європейських Олімпійських комітетів Маріо Песканте та генеральним менеджером Оргкомітета зимової Олімпіади в Турині-2006 паном Баччаго.

Високі гості виявили цікавість і до бажання України разом з Польщею у 2012 році прийняти Європейський футбольний чемпіонат. На цю тему делегати поспілкувались з президентом ФФУ Григорієм Суркісом, схваливиши прагнення України поборотись за право прийняти ЄВРО.

В тому, що в Україні здатні швидко споруджувати спортивні об'єкти найсучаснішого рівня, європейці переконалися відвідавши з президентом клубу Ігорем Суркісом медико-реабілітаційний комплекс ФК "Динамо" (Київ).

Фрагмент інтерв'ю Маріо Песканте:
Коли я сюди приїхав, то не чекав, що побачу інфраструктуру, враження від якої можна визначити тільки одним словом: „диво" Те, що тут збудовано, це символ прогресу футболу у вашій країні.

Маріо Песканте, італієць за національністю, відзначив, що Україна з Польщею виступають серйозними суперниками для його країни: Італія теж бореться за право приймати Євро-2012. Президент Європейських НОКів додав: в процесі досягнення мети країна отримує надзвичайні можливості розвивати, створювати і будувати те, що стане надбанням майбутнього. На думку Песканте, в цьому - головний позитив участі в таких конкурсах. Побачене є незаперечним підтвердження успішного розвитку футболу в Україні, а до 2012 року в державі можна і справді багато чого зробити, щоб не бути у цьому престижному змаганні лише номінальним учасником.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер