МІГЕЛЬ: «Подивимося, чого нам удасться досягти»

МІГЕЛЬ: «Подивимося, чого нам удасться досягти»

Перебуваючи в Лісабоні, він не знехтував можливістю побувати на топ-грі 15-го туру чемпіонату Португалії між «Бенфікою» та «Порту» (2:0 – прим.ред.), які в нинішньому сезоні змагаються з його колишнім клубом «Спортингом» за звання чемпіона країни.

- Я щасливий, що «Спортинг» бореться за титул (іде в першості на 2-му місці, відстаючи від «Бенфіки» на два очки - прим.ред.). Команда виконала велику роботу. Минулий сезон був невдалим, але необхідно забути це й рухатися вперед. Задоволений, що за чемпіонство знову бореться велика трійка. Сподіваюся, «Спортинг» зможе продовжити боротьбу за перше місце.

Що стосується київського «Динамо», то мій клуб провів першу частину сезону добре. Ми в групі команд, що претендують на чемпіонство, й продовжуємо боротьбу в Лізі Європи. Подивимося, чого нам удасться досягти, – цитує Мігеля www.maisfutebol.iol.pt

P.S. Повідомляємо, що португальський півзахисник завтра вранці прибуває до Києва, щоб провести перше тренувальне заняття, а потім, пройшовши медогляд, вирушить із командою на перший цьогорічний тренувальний збір до іспанської Марбельї.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер