МІГЕЛЬ: «Олександрія» – серйозна команда»

МІГЕЛЬ: «Олександрія» – серйозна команда»

- Головне, на що я розраховую в Кубку України, – це перемога у змаганні. Звичайно, для цього нам за підсумками двох зустрічей потрібно пройти «Олександрію». Можу з упевненістю сказати, що ми докладемо всіх зусиль, щоб перемогти, адже цей турнір дуже важливий для нас. Звичайно, всі наші футболісти засмучені та перебувають у пригніченому стані після поразки в Лізі чемпіонів від «Манчестер Сіті». Ми знаємо, що могли проявити себе краще. Це найпрестижніший міжнародний турнір, хороший шанс та можливість пройти далі й заявити про себе на міжнародній арені.

- Що знаєте про суперника? Яких сюрпризів варто очікувати від «Олександрії»?

- Ми налаштовуємося на складний матч. Вони знають, що «Динамо» – велика команда, тому вийдуть на поле з подвійною мотивацією. Але в нас є цілий тиждень, щоб добре підготуватися до цього протистояння. «Олександрія» – серйозна команда, але ми налаштуємося належним чином та спробуємо перемогти.

- Як вважаєте, в першому матчі з «Олександрією» зіграє той же склад, що й із «Манчестер Сіті»?

- Це краще запитати у тренерського штабу. Можу сказати одне: всі футболісти будуть однаково добре готові до гри, а наставники будуть обирати тих, кого вважатимуть за потрібне. Знаю, що всі хлопці рвуться в бій та готові допомогти команді в кожній зустрічі.

Повну версію інтерв’ю з Мігелем читайте у передматчевій програмі до матчу «Олександрія» – «Динамо».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

* всі новини по грі «Динамо» – ФК «Олександрія»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер