Михайло ФОМЕНКО: «Характер — це ключ до реалізації своїх можливостей»

Михайло ФОМЕНКО: «Характер — це ключ до реалізації своїх можливостей»

- Питання щодо Гусєва. Ярмоленко може «закопатися» на фланзі, а Гусєв зараз не в оптимальній формі. Ваша оцінка його стану?

- Є така якість у кожного з нас як характер
це ключ до того, щоб реалізувати свої можливості, які всім нам дали тато з мамою та господь Бог. Тож якщо людина не готова на 100%, але розуміє, що для збірної ці два матчі значать, то, гадаю, за рахунок характеру вона може реалізувати ті можливості, які в неї є.

Що стосується Ярмоленка й не лише нього, то в рамках обраної на матч тактики ми просто запитаємо людину: «Ти можеш виконати цю роботу чи ні? Якщо потрібно буде зіграти за того хлопця, ти зможеш це зробити?». Якщо він скаже «так»
будь ласка, працюй. А якщо «ні», то щось змінювати можна лише якщо є багато часу цим часом можна скористатися та перетворити якихось гравців у своїх однодумців. А якщо часу немає, то багато чого не зміниш, інакше просто не буде стабільності.

- У списку викликаних на цей збір футболістів знову не було досвідчених Назаренка, Михалика. Це крок до омолодження збірної?

- Вже відповідав на це питання, але я повторюся. Ви знаєте, як готувалася «Таврія», знаєте який вік у Назаренка. Що стосується Михалика, то у нього зараз не найкращий період із точки зору його спортивної форми. Тому кожен кандидат має підтверджувати, що він гідний виклику до збірної. Своєю працею.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер