Михайло МИХАЙЛОВ: «На перший збір поїдуть три воротарі»

Михайло МИХАЙЛОВ: «На перший збір поїдуть три воротарі»

Як зазначив Юрій Сьомін, у зв'язку з відсутністю цілої групи гравців, задіяних у своїх збірних на Євро-2012, разом із командою розпочнуть підготовку до сезону провідні виконавці «Динамо-2» та молодіжного складу.

Детальнішою інформацією щодо воротарського питання поділився профільний фахівець у тренерському штабі Михайло Михайлов.

- Єдину конкретику, яку можу повідомити на даний момент, – до «Динамо» з оренди в «Кривбасі» повернувся Денис Бойко. Він їде на збір із першою командою й буде конкурувати за місце в основному складі. Загалом на перший збір до Австрії вирушать три воротарі. У нас є Кичак, Бущан, інші молоді голкіпери. Безпосередньо перед початком збору конкретно визначимося з прізвищами.

Ще невідомо, коли зі збірної Україні повернеться Максим Коваль. Зараз він на тренувальному зборі, працює, щоб заслужити місце у збірній на Євро-2012. Що стосується Шовковського, його відновлення після операції на плечовому суглобі проходить відповідно до плану. У цьому Олександру допомагає філософське ставлення до життя, до футболу. Раніше він докладав усіх зусиль для успішної гри на Євро, тепер же спробував сприйняти ситуацію, що склалася, й повністю переключився на процес реабілітації. Шовковський – справжній професіонал.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер