Михайло Михайлов: «На збір поїдуть троє воротарів»

Михайло Михайлов: «На збір поїдуть троє воротарів»

Взимку у воротарському корпусі «Динамо» відбулися зміни. Детальніше про них розповів тренер воротарів першої команди Михайло Михайлов.

- Молоде покоління динамівських воротарів дозріває для великої гри. Ми дали шанс показати себе Артему Кичаку, він уклав орендну угоду з «Олександрією» до завершення сезону й поїхав зі своєю новою командою на збори. На перегляд до «Волині» вирушив Анатолій Тимофеєв. Ми хочемо, щоб ці хлопці отримали ігрову практику у своїх нових командах, а інші наші молоді воротарі мали можливість набиратися досвіду в матчах за «Динамо-2» та молодіжний склад.

- Як справи у Станіслава Богуша?

- Стас поки не може працювати на повну силу, йде процес відновлення. Коли він завершиться, ми поки не знаємо. Лікарі не дають жодних гарантій.

- Денис Бойко їде на збір до Іспанії?


- Звичайно. Бойка було віддано до оренди в «Кривбас» до грудня минулого року. Термін угоди добіг свого кінця, він повернувся до «Динамо» й їде із нами на збори. Після їхнього завершення, наприкінці лютого, буде видно його перспективи.

- В останніх матчах минулого року не брав участі Шовковський. Зараз із ним усе гаразд?

- Так, він одужав. Був мікронадрив литкового м'яза, це, скажімо так, травма несерйозна. Саша її давно залікував та готовий працювати в загальній групі.

- Скільки воротарів їде на січневий збір до Іспанії?


- Троє. Шовковський, Коваль та Бойко.

Дивіться фотогалерею: перше тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер