Михалик і Гавранчич про матч за Суперкубок

Михалик і Гавранчич про матч за Суперкубок

Після перемоги над донецьким «Шахтарем» у матчі за Суперкубок України гравців переповнювали емоції – для багатьох цей трофей став першим у складі основної команди. Своїми думками гравці поділились у мікст-зоні стадіону «Чорноморець».

Тарас Михалик, півзахисник «Динамо»:

- Тарас, ти сьогодні один виграв Суперкубок…
- Не можна так сказати. Суперкубок виграла вся команда. А мені просто пощастило двічі вдало завершити атаки партнерів.

- Ти – повноправний гравець основного складу. Як було сьогодні грати з молодими?
- Цілком нормально. Усі ми професіонали та відповідно ставимось до роботи, яку виконуємо. А оскільки наша робота – це футбол, то і оцінка нам дається за тим, що ми продемонстрували на полі і який результат показали.

- Ти сьогодні на полі був своєрідним капітаном. Допомагав юним партнерам?
- Звичайно! Упродовж гри старався якось підказувати, допомагати. Та і не тільки я виявився в такій ролі – Гавранчич і Маркович теж мали статус «дідів». Проте головне – нам удалось добитись результату.



                                                                     * * *
Горан Навранчич, захисник "Динамо"


- Горан, поділись своїми враженнями з приводу матчу, як мовиться, по гарячим слідам...
- Важко зараз щось сказати. Слава Богу, що виграли. Ми довели, що невипадково у минулому сезоні виграли все – і чемпіонат, і Кубок – у «Шахтаря».

- Чому тренери вирішили задіяти тебе в сьогоднішній грі? Адже виступала по суті друга команда «Динамо»…
- Тренери запропонували мені зіграти – я погодився. Я досить багато пропустив через травму, а сьогоднішня гра дала мені відмінну можливість нарешті відчути гру.

- Як тренери оцінили гру команди?
- Поки що ніяк – ми все ще не відійшли від святкування. Розбір гри буде згодом. У будь-якому випадку, я радий за молодь. Вони продемонстрували, що на них можна покластись уже в найближчому майбутньому. І я вважаю, що їх слід потихеньку підпускати до «основи». Для них ця перемога дуже важлива. Після фінального свистка всі плакали – я а не міг стриматись (посміхається).

- Після незабитого Алієвим пенальті не промайнула думка, що не вдасться виграти цю серію?
- Якщо думаєш, що нічого не вийде – так воно і буде. Ми приїхали сюди, аби дати бій «Шахтарю» - і справились із своїм завданням. А впевненість у перемозі ні на секунду не покидала всіх.

- Чи не «вилізе» «Шахтарю» «боком» сьогоднішня гра перед матчем 1-го туру 17 чемпіонату України?
- Як не верти, а Суперкубок в Україні котується нижче чемпіонату. Тим не менше, у «Шахтаря» достатньо кваліфікованих футболістів, і в матчі дебютного туру ми побачимо значно оновлену команду суперника, яка прагнутиме реабілітуватись в очах уболівальників. Та й футболісти «Динамо» будуть мотивовані – адже молоді змогли обіграти «Шахтаря». Так чим же вони гірше…

- Ти довгий час був травмований. Зараз уже повністю відновився?
- Скажемо так – сьогодні почуваю себе гірше, ніж вчора. Дуже втомлений (посміхається). А, загалом, процес відновлення пройшов. Тепер буду потихеньку втягуватись у роботу.



www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер