Михалик одужав, Бангура і Майкл у лазареті

Михалик одужав, Бангура і Майкл у лазареті

«Карпати» - «Динамо». Перед матчем

Навряд чи слід очікувати, що матч у Львові стане продовженням гри першого кола в Києві. Тоді, нагадаємо, під керівництвом Анатолія Дем’яненка динамівці забили гостям сім м’ячів, при цьому отримавши у свої ворота три. Нинішні наставники обох команд, як, зрештою, і попередні, не являються прихильниками відкритого футболу, віддаючи перевагу надійній обороні, аніж яскравій атакуючій грі. Корисну інформацію Валерію Яремченку дав поєдинок «Динамо» проти «Дніпра». Не важко припустити, що досвідчений наставник галичан врахує помилки команди Протасова, запропонувавши динамівцям гру з мінімальним ризиком для власних воріт.

Володіє інформацією про суперника і Юрій Сьомін. Асистент тренера Сергій Овчинніков відвідав поєдинок «Металург» (Донецьк) – «Карпати». Російського спеціаліста цікавили обидві команди – відігравши сьогодні у Львові, у середу в рамках Кубка України динамівці зустрінуться з донецьким клубом. Теоретичне заняття, на якому тренери розкажуть гравцям про суперника, пройшло вчора ввечері. Відразу після його завершення команда вилетіла до Львова.

Головною і, по суті, єдиною проблемою Юрія Сьоміна при підготовці до матчу стала травма Ісмаеля Бангура. Гвінеєць після гри з запорізьким «Металургом» пройшов медогляд, який підтвердив пошкодження голеностопу. У попередніх двох матчах «Динамо» грало з двома нападниками і якщо Сьомін вирішить дотриматись такої тактики у Львові, у його розпорядженні залишаються Шацьких, Кравець і Мілевський. Форвард «Динамо-2» Володимир Лисенко, який минулого року залучався до ігор за основний склад, відправлений набиратись досвіду в київський «Арсенал». Термін його оренди розрахований до закінчення сезону. Через застуду не братиме участь у матчі півзахисник Майкл. Утім, назвати бразильця гравцем основного складу на даний момент можна з великою натяжкою.

Із приємних новин, що надійшли з табору динамівців, слід виокремити відновлення Тараса Михалика. За місце в «основі» йому доведеться витримувати конкуренцію з Папе Діакате. Друга позиція в центрі захисту у Юрія Сьоміна міцно закріпилась за Айїлою Юссуфом.

Цікава воротарська тема. Помилка Шовковського ледве не вартувала «Динамо» очок у матчі проти запорізького «Металурга». Сам голкіпер зауважив, що відповідні висновки зробив. Тренер воротарів «Динамо» Сергій Краковський також не драматизує ситуацію: «Питання не в тім, що завадило в тому конкретному епізоді. У тиждень, який передував матчу, Шовковський отримав травму і вибув із тренувального процесу. Той факт, що Саша провів одне передматчеве тренування, та і те не на повну силу, наклав свій відбиток на його грі в поєдинку з «Металургом».

Орієнтовний склад «Динамо» (версія www.fcdynamo.kiev.ua): Шовковський, Несмачний, Юссуф, Михалик, Допілка, Гіоане, Корреа, Нінкович, Гусєв, Шацьких, Кравець.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер