Микита Бурда: «Давно мріяв повернутися на поле»

Микита Бурда: «Давно мріяв повернутися на поле»

- З якою установкою від Юрія Мороза виходив на заміну?

- Ми програвали, потрібно було намагатися грати вперед, якщо була така можливість, створювати тиск на суперника. Те, що відігралися, - це добре. Хлопці молодці, не здалися, грали до кінця. Але ми втратили два очки. Як не крути, ми повинні вигравати.

- Як оціниш свою гру?

- Мені складно сказати. Нехай краще тренер оцінює. Трохи важко було, оскільки була велика перерва. Я старався. Щось виходило, щось ні. Сподіваюся, далі буду тільки додавати.

- У тебе була персональна підтримка на матчі з «Ворсклою» - прийшли партнери по команді. Хлопці привітали після гри з поверненням на поле?

- Так, звичайно. Усі привітали, дуже багато повідомлень прийшло. Я вдячний усім. Дуже приємно, що багато хто щиро переживає за мене. Моя сім'я, партнери по команді були поруч. Багато вболівальників писали. Це дуже важливо для мене.

- Як зараз почуваєшся?

- Усе гаразд. Зіграв 30 хвилин. Наразі це оптимальна кількість ігрового часу. Давно мріяв повернутися на поле і думав постійно про це.

- Який подальший план дій - будеш грати за дубль або вже побачимо тебе в заявці на матч із «Десною»?

- Мені потрібно ще набрати кондиції. Думаю, що молодь мені допоможе в цьому, а я постараюся їм допомогти. Поки буду за дубль грати. Мені потрібно хоча б пару ігор повністю відіграти, щоб відчути ігровий тонус, згадати всі взаємозв'язки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер