Микита БУРДА: «Я розчарований своєю грою в матчі з «Шахтарем»

Микита БУРДА: «Я розчарований своєю грою в матчі з «Шахтарем»

Захисник нашої команди Микита Бурда розчарований цим і вирішив сказати, що думає стосовно нещодавнього матчу з донецьким «Шахтарем»:

- Зазвичай після таких ігор ніхто нічого не хоче говорити. Я теж після матчу не прийшов до мікст-зони, але, мені здається, це не зовсім правильно.

Хочу сказати, що я дуже засмучений тим, що сталося у грі з «гірниками», особливо розчарований своєю грою. Я дуже підвів уболівальників, партнерів та тренерів, які довірили мені цей матч. Поєдинок ми ще не розбирали, але я сам аналізую свої ігри.

Коли зіграв добре - це відчувається, а зараз відчуваю, що не впорався зі своїми завданнями, знаю, що припустився помилок. Були подачі з мого флангу, після яких «Шахтар» забивав у наші ворота, суперники обігрували мене - загалом не впорався з обов'язками, які було на мене покладено.

Головним моїм завданням було надійно зіграти в обороні, а мені це не вдалося. Можливо, в підсумковій поразці не лише моя провина, але, вважаю, кожен має нести відповідальність за свої дії. Я відповідаю за свої. Мені дійсно дуже шкода, що так сталося. Обіцяю дуже багато працювати, щоб усе виправити, й зроблю все від мене залежне, щоб таких ігор у моєму виконанні більше не було.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер