Микита КРАВЧЕНКО: «Коли побачив перехоплення та прорив Надольського, сили знайшлися невідомо звідки»

Микита КРАВЧЕНКО: «Коли побачив перехоплення та прорив Надольського, сили знайшлися невідомо звідки»

- Як ви помітили, до другого забитого м'яча гра була дуже важкою. Ми начебто і контролювали події на полі, але моментами пропускали небезпечні контратаки. Потрібно робити висновки і намагатися, щоб під час наших атаках ззаду футболісти підтискали суперників, знаходилися поряд із ними і були готові до втрати м'яча. Тоді у нас буде менше проблем. Коли забили другий м'яч, могли видихнути і спокійно дограти решту 10 хвилин зустрічі.

- Що можете сказати про взаємодію Вівчаренка і Дуелунда в моменті з першим голом?

- У тому моменті і Булеца дуже здорово покотив м'яч на Вівчаренка, той відмінно прострілив і Дуелунд забив – він заслужив своєю грою сьогодні забити цей м'яч.

- Після перерви на поле повернувся Бєсєдін. Ви прекрасно знаєте з власного досвіду, як це відновлюватися після травми. Які ваші враження від його гри?

- Він молодець. Гадаю, Артем відчуває тільки радісні емоції, адже він пропустив кілька місяців. У мене була майже аналогічна ситуація, тому знаю, як завжди радієш поверненню на поле. Але в будь-якому разі, форму важко набирати, це потрібно робити лише через ігри і тренування. Можливо, спочатку щось не буде виходити, але за рахунок бажання і старання, думаю, він вийде на колишній рівень і буде здорово грати і забивати, як раніше.

- Що можете сказати про якість гри «Динамо» в захисті сьогодні? Сейви воротаря Бущана заслуговують на похвалу?

- У принципі, голкіпер залежить від захисників. Наші захисники дали пробити у площину воріт, але Жора Бущан - молодець, виручив, тому можу сказати про його гру лише хороші слова.

- А як вам самому вдалося забити? У тому епізоді більше експромту чи розрахунку?

- Суперник контролював м'яч, а я вже трошки «наївся» і підсів. Дивлюся, йде перехоплення, Надольский входить до штрафного майданчика. Звідкись знайшлися сили, я набрав швидкість і прорвався до дальньої стійки. Ярослав віддав відмінну передачу, і мені залишалося лише забити, що я і зробив.

- Пробивали на силу?

- Так, пробив щокою низом. Голкіпер м'яч зачепив, але пощастило, що він усе ж опинився в сітці.

- Ви зіграли за першу команду проти «Олександрії». Що можете сказати про цю гру? Які висновки після неї були зроблені?

- Важко говорити про ту гру. Результат був незадовільним, і це, звичайно, прикро. У кожного гравця з дубля є шанс потрапити до першої команди, і якщо це відбувається, потрібно грати на належному рівні. Ми намагаємося це робити.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер