Міккель ДУЕЛУНД: «Ми повинні перемагати в кожній грі Ліги Європи»

Міккель ДУЕЛУНД: «Ми повинні перемагати в кожній грі Ліги Європи»

- Дуже цікаві будуть ігри. Що стосується «Копенгагена», то забавно грати проти команди з твоєї країни, та й Мальме знаходиться недалеко від Данії. Тож, буду почуватися там майже як удома. Нам дісталися хороші суперники. Ми повинні виходити з першого місця з групи і перемагати в кожній грі. Останні результати «Динамо» не радують, тому ми повинні зібратися і показати свій максимум.

Нас очікують ігри проти сильних команд. Шведські, данські, швейцарські клуби демонструють хороші результати, і ми повинні ретельно готуватися до кожного матчу. На нас чекає довга дистанція в турнірі, тому ми максимально сконцентровані.

Данські клуби показують силовий футбол. «Копенгаген» - не виняток. Це хороша команда, яка грає за схемою 4-4-2. Найочевидніше - тактика данчан. Вони роблять ставку на двох атакуючих гравців попереду, і вони обидва травмовані тривалий час. Тож, вони в пошуку альтернативи. Ми знаємо, що будемо грати проти сильної команди, і вони трохи кращі за нас у плані фізики. Тому будемо допрацьовувати в тих компонентах, у яких відстаємо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер