Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» в 2021 році!

Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» в 2021 році!

У офіційному Telegram-каналі ФК «Динамо» (Київ) завершилося голосування з визначення найкращого футболіста нашої команди в 2021 році.

За підсумками опитування, в якому взяли участь понад 10 тисяч уболівальників, найкращим із доробком у 35% став півзахисник Микола Шапаренко. 23-річний футболіст провів плідний рік, ставши одним із найкорисніших гравців у «Динамо», а у футболці національної збірної забив перший м’яч – і відразу у ворота чинних чемпіонів світу французів. Продуктивну гру Миколи відзначають і вболівальники «Динамо», які кожного місяця обирають найкращого гравця «біло-синіх» – Шапаренку не виявлялося рівних у вересні, жовтні та грудні.

Відзначимо, що футболіст помітно еволюціонував під керівництвом досвідченого Мірчі Луческу, перевтілившись із перспективного гравця резерву, який не отримував багато ігрового часу, на майстерного та зрілого півзахисника, через якого будується гра команди в центрі поля. Шапаренко не лише розганяє атаки «Динамо» з глибини, шукає вільні зони між лініями, забиває ефектні м’ячі та допомагає партнерам асистами, а й виконує значний обсяг чорнової роботи та відпрацьовує в обороні.

Другим із показником у 20% став голкіпер Георгій Бущан. 2021-й видався найуспішнішим у кар’єрі динамівського голкіпера – Бущан став одним із ключових гравців у чемпіонському для киян році, встановив цілий ряд особистих рекордів, був визнаний найкращим воротарем чемпіонату України та яскраво проявив себе в єврокубках. Свідченням надійної гри Георгія стало його постійне місце у рамці воріт національної збірної України, у складі якої воротар гучно заявив про себе на Євро-2020.

Третім став півзахисник Віталій Буяльський із доробком у 15%. Хавбек «Динамо», визнаний найкращим футболістом минулого сезону УПЛ, повною мірою розкрив свої лідерські якості й у новому сезоні. Віталій здатен вибороти м’яч, розвинути швидку атаку, заробити стандарт та самостійно забивати ефектні та важливі голи. Свідченням цього є 16 забитих м’ячів у всіх турнірах протягом 2021-го, що є найкращим показником разом із Віктором Циганковим.

Показники інших футболістів «Динамо» за підсумками опитування розподілилися наступним чином:

Денис Гармаш – 11%

Віктор Циганков – 9%

Віталій Миколенко – 6%

Ілля Забарний – 3%

Сергій Сидорчук – 1%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер